Boarding School på IrlandUtbildning i världsklass
De flesta förknippar ett utbytesår med att bo i en värdfamilj - men vad sägs om att bo på skolan med dina kompisar? Explorius samarbetar med flertalet boarding schools ipå Irland där skolan står för kost och logi på "campus" och erbjuder utbildning i världsklass!

Att studera på Boarding School är en fantastisk erfarenhet och ger dig stor chans till personlig och akademisk utveckling. Du kommer att lära känna nya kompisar, knyta livslånga kontakter och bilda nya nätverk för framtiden. 

Kontakta gärna Explorius så hjälper vi dig med att välja den skola som passar dig bäst! Klicka här för att se ett urval av de Boarding Schools vi erbjuder på Irland>>

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.