Utbytesprogram i England

Vi erbjuder ett stort utbud av utbytesprogram i England. Dessa är Classic High SchoolSelect High School och Boarding School.

Läs mer om de olika programmen och få reda på vilket som passar dig bäst!Classic High School 
– program under en termin

 

Vårt Classic High School-program är det traditionella high school-programmet som de flesta av våra studenter väljer. Detta program passar dig som vill uppleva ett engelsktalande land med närhet till Sverige under en kortare period än ett helt läsår. Du behöver inte ansöka om något visum eller gå igenom någon visumprocess – du kommer få visumet vid din ankomst i England.

Var i Storbritannien du kommer att studera och bo under ditt utbytesår beror helt på var din framtida värdfamilj bor. Efter att du har blivit placerad hos en brittisk värdfamilj börjar jakten på en bra high school i deras närområde.

Din framtida värdfamilj kan på den Engelska rivieran, nära huvudstäderna London och Edinburgh eller någonstans på den vackra brittiska landsbygden. Detta är programmet för dig som är öppensinnad gällande ditt utbytesår och ser fram emot en genuin brittisk upplevelse.

Du kan välja att åka på Classic High School till England under en termin.

Områdesval till en extra kostnad

Om du önskar att bli placerad i en specifik stad eller område i England, är det möjligt att lägga till ett områdesval till en extra kostnad inom vårt Classic High School-program.

Vi erbjuder ett stort urval av områden och städer i England. Bland våra områden kan du välja mellan norra England, södra England eller Midlands. Du kan också välja att plugga i någon av de populära städerna Brighton, Birmingham, Liverpool eller Torquay.

Vänligen notera att antalet platser på vardera områdesval är begränsat. Vi rekommenderar dig därför att ansöka till ditt utbytesår så tidigt som möjligt. Först till kvarn gäller!

Se programavgiften för Classic High School & områdesval.

Se alla våra områdesval

Ansök till Classic High School 


 

Select High School – ditt utbytesår, ditt val

Select High School är programmet för dig som har en tydlig bild av hur ditt utbytesår i England ska se ut. Här kan du välja den perfekta skolan i England. Kanske vill du gå på en skola med en särskild profil, utöva din favoritsport, läsa ett specifikt skolämne eller bo i din drömstad. Oavsett anledning är det här programmet rätt val för dig.

Vi erbjuder ett brett utbud av både privata och offentliga skolor över hela England. Du berättar dina kriterier för oss, och vi hjälper dig att hitta den perfekta skolan för dig. Du kan välja bland ett stort urval av high schools i populära städer såsom London, Brighton och Portsmouth. Tillsammans skräddarsyr vi ditt brittiska high school-år precis som du vill ha det.

Se programavgiften för Select High School

Ansök om ett studentvisum

När du ska studera i Storbritannien i mer än sex månader måste du först ansöka om ett studentvisum och genomföra ett engelskatest. Testet går igenom lyssnings-, läs-, skriv- och talförmåga för att se att du uppfyller Storbritanniens minimumkrav. Vi kommer att förse dig med information, övningsdokument, samt ljud- och talexempel för att se till att du har allt du behöver för att klara testet.

Välj mellan några av de bästa skolorna i England.

Ansök till Select High School


 

Boarding School – upplev det brittiska campuslivet

Storbritannien är känt för sina universitet i toppklass. För att komma närmare den berömda universitetsandan redan på gymnasienivå är Boarding School, internatskola, det rätta valet. På boarding school både bor och pluggar du tillsammans med andra skolelever. Det är den perfekta förberedelsen för akademiska studier på en högre nivå.

Internatskolor i Storbritannien är populära och lockar årligen ambitiösa gymnasieelever från hela världen. När du pluggar här får du inte endast en suverän utbildning – du får även ett internationellt nätverk. Du delar ofta rum med både internationella och brittiska elever, vilket ger dig chansen att få vänner från hela världen. Att studera på boarding school är verkligen en upplevelse som ingen annan.

Vi har ett nära samarbete med flera toppskolor i England. Du kan exempelvis välja att bo och studera i London, Cambridge eller Somerset. Berätta dina preferenser gällande skolprofil, sport, ämnen och geografiskt läge så hjälper vi dig hitta den boarding school som passar dig bäst.

Se våra mest populära Boarding Schools i Storbritannien

Se programavgift och stipendiuminformation för Boarding School

Ansök till Boarding School 


<< Tillbaka till Storbritannien