Utbytesprogram i Storbritannien

Vi erbjuder ett stort utbud av utbytesprogram i Storbritannien. Dessa är Classic High School, Combo High SchoolSelect High School och Boarding School.

Läs mer om de olika programmen och få reda på vilket som passar dig bäst!Classic High School
– det traditionella programmet

 

Vårt Classic High School-program är det traditionella high school-programmet som de flesta av våra studenter väljer. Var i Storbritannien du kommer att studera och bo under ditt utbytesår beror helt på var din framtida värdfamilj bor. Efter att du har blivit placerad hos en brittisk värdfamilj börjar jakten på en bra high school i deras närområde.

Din framtida värdfamilj kan på den Engelska rivieran, nära huvudstäderna London och Edinburgh eller någonstans på den vackra brittiska landsbygden. Detta är programmet för dig som är öppensinnad gällande ditt utbytesår och ser fram emot en genuin brittisk upplevelse.

Du kan välja att åka på Classic High School till Storbritannien under en termin eller ett helt läsår.

Områdesval till en extra kostnad

Om du önskar att bli placerad i en specifik stad eller område i Storbritannien, är det möjligt att lägga till ett områdesval till en extra kostnad.

Vi erbjuder ett stort urval av områden i Storbritannien. Välj att plugga i Skottland eller Södra England eller varför inte i populära städer såsom Manchester, Liverpool eller Torquay.

Vänligen notera att antalet platser på vardera områdesval är begränsat. Vi rekommenderar dig därför att ansöka till ditt utbytesår så tidigt som möjligt. Först till kvarn gäller!  

Se programavgiften för Classic High School & områdesval

Se alla våra områdesval

Ansök till Classic High School Combo High School – se mer av Europa 

Storstad i Spanien

Ta chansen att bli flytande i engelska OCH ett annat europeiskt språk under ditt utbytesår.

Med Combo High School får du möjligheten att tillbringa ditt utbytesår i Storbritannien och Spanien, Frankrike, Italien, Tyskland eller Irland

Det här är det perfekta alternativet för dig som är intresserad av att plugga engelska men också förbättra dina kunskaper i ett annat europeiskt språk. I fem månader vardera pluggar du i dina valda länder och får en helt unik high school-upplevelse.

Tänk dig att i framtiden kunna besöka både din brittiska familj men exempelvis även din spanska. Hur häftigt?  

Vårt populära Soft Landing Camp är inkluderad på höstterminen. På detta program kan du välja att resa hem över jul innan du åker vidare till nästa äventyr i nästa land.  

Se priser för Combo High School 

Ansök till Combo High School 

 

Select High School – ditt utbytesår, ditt val

Select High School är programmet för dig som har en tydlig bild av hur ditt utbytesår i Storbritannien ska se ut. Kanske vill du gå på en skola med en särskild profil, utöva din favoritsport, läsa ett specifikt skolämne eller bo i din drömstad. Oavsett anledning är det här programmet rätt val för dig.

Vi erbjuder ett brett utbud av både privata och offentliga skolor över hela Storbritannien. Du berättar dina kriterier för oss, och vi hjälper dig att hitta den perfekta skolan för dig. Du kan välja bland ett stort urval av high schools i populära städer såsom London, Brighton och Manchester. Tillsammans skräddarsyr vi ditt brittiska high school-år precis som du vill ha det.

Se våra mest populära skolor i Storbritannien

Se programavgiften för Select High School

Ansök till Select High School


 

Boarding School – upplev det brittiska campuslivet

Storbritannien är känt för sina universitet i toppklass. För att komma närmare den berömda universitetsandan redan på gymnasienivå är Boarding School, internatskola, det rätta valet. På boarding school både bor och pluggar du tillsammans med andra skolelever. Det är den perfekta förberedelsen för akademiska studier på en högre nivå.

Internatskolor i Storbritannien är populära och lockar årligen ambitiösa gymnasieelever från hela världen. När du pluggar här får du inte endast en suverän utbildning – du får även ett internationellt nätverk. Du delar ofta rum med både internationella och brittiska elever, vilket ger dig chansen att få vänner från hela världen. Att studera på boarding school är verkligen en upplevelse som ingen annan.

Vi har ett nära samarbete med flera toppskolor i England. Du kan exempelvis välja att bo och studera i London, Cambridge eller Somerset. Berätta dina preferenser gällande skolprofil, sport, ämnen och geografiskt läge så hjälper vi dig hitta den boarding school som passar dig bäst.

Se våra mest populära Boarding Schools i Storbritannien

Se programavgift och stipendiuminformation för Boarding School

Ansök till Boarding School 


<< Tillbaka till Storbritannien