Utbytesprogram i Storbritannien

Vi erbjuder ett stort utbud av utbytesprogram i Storbritannien. Dessa är Classic High School, Academic Choice, Select High School och Boarding School.

Läs mer om de olika programmen och få reda på vilket som passar dig bäst!

Classic High School– det traditionella programmet

Vårt Classic High School-program är det traditionella high school-programmet som de flesta av våra studenter väljer. Var i Storbritannien du kommer att studera och bo under ditt utbytesår beror helt på var din framtida värdfamilj bor. Efter att du har blivit placerad hos en brittisk värdfamilj börjar jakten på en bra high school i deras närområde.

Din framtida värdfamilj kan på den Engelska rivieran, nära huvudstäderna London och Edinburgh, eller någonstans på den vackra brittiska landsbygden. Detta är programmet för dig som är öppensinnad gällande ditt utbytesår och ser fram emot en genuin brittisk upplevelse.

Du kan välja att åka på Classic High School till Storbritannien under en termin eller ett helt läsår.

Områdesval till en extra kostnad

Om du önskar att bli placerad i en specifik stad eller område i Storbritannien, är det möjligt att lägga till ett områdesval till en extra kostnad inom vårt Classic High school-program.

Vi erbjuder ett stort urval av områden i Storbritannien. Välj att plugga i Skottland eller Södra England eller varför inte i populära städer såsom Manchester, Liverpool, Belfast eller Torquay.

Vänligen notera att antalet platser på vardera områdesval är begränsat. Vi rekommenderar dig därför att ansöka till ditt utbytesår så tidigt som möjligt. Först till kvarn gäller!  

Se programavgiften för Classic High School & områdesval

Se alla våra områdesval

 

Ansök till Classic High School

Academic Choice – vad föredrar du?

Vårt Academic Choice-program ger dig möjligheten att gå på en specifik high school i Storbritannien till ett förmånligt pris. Låt oss veta dina preferenser gällande sport, skolämnen och geografiskt läge, så tar vi fram ett urval av skolor som passar en eller flera av dina önskemål. Du väljer sedan den skola du önskar att gå på.

Vi erbjuder skolor i populära städer såsom Brighton, Liverpool, Torquay och St Albans utanför London.

Se programavgiften för Academic Choice

Ansök till Academic Choice

Select High School – ditt utbytesår, ditt val

Select High School är programmet för dig som har en tydlig bild av hur ditt utbytesår i Storbritannien ska se ut. Kanske vill du gå på en skola med en särskild profil, utöva din favoritsport, läsa ett specifikt skolämne eller bo i din drömstad. Oavsett anledning är det här programmet rätt val för dig.

Vi erbjuder ett brett utbud av både privata och offentliga skolor över hela Storbritannien. Du berättar dina kriterier för oss, och vi hjälper dig att hitta den perfekta skolan för dig. Du kan välja bland ett stort urval av high schools i populära städer såsom London, Brighton och Manchester. Tillsammans skräddarsyr vi ditt brittiska high school-år precis som du vill ha det.

Se våra mest populära skolor i Storbritannien

Se programavgiften för Select High School

Ansök till Select High School

Boarding School – upplev det brittiska campuslivet

Storbritannien är känt för sina universitet i toppklass. För att komma närmare den berömda universitetsandan redan på gymnasienivå är Boarding School, internatskola, det rätta valet. På boarding school både bor och pluggar du tillsammans med andra skolelever. Det är den perfekta förberedelsen för akademiska studier på en högre nivå.

Internatskolor i Storbritannien är populära och lockar årligen ambitiösa gymnasieelever från hela världen. När du pluggar här får du inte endast en suverän utbildning – du får även ett internationellt nätverk. Du delar ofta rum med både internationella och brittiska elever, vilket ger dig chansen att få vänner från hela världen. Att studera på boarding school är en upplevelse som ingen annan.

Vi har ett nära samarbete med flera toppskolor i England. Du kan exempelvis välja att bo och studera i London, Cambridge eller Somerset. Berätta dina preferenser gällande skolprofil, sport, ämnen och geografiskt läge så hjälper vi dig hitta den boarding school som passar dig bäst.

Se programavgift och stipendiuminformation för Boarding School

Ansök till Boarding School 


<< Tillbaka till Storbritannien