Select PrivatePå Select Private väljer du en specifik privat skola i Storbritannien utefter just dina önskemål. Vi erbjuder flera skolor runt om i landet som erbjuder en stor bredd av skolämnen och inriktningar. Välj skola utefter de ämnen du vill läsa, och i ett område som lockar dig. Vill du till exempel läsa en specifik kurs eller studera på speciell ort finns det möjlighet här! 

På skolorna går andra brittiska studenter, och du bor i en lokal värdfamilj i området som delar med sig av sin vardag och traditioner. Kom ihåg att vissa skolor är extra populära och platser kan ta slut fort, så anmäl ditt intresse redan idag!

Kika in priserna på ett urval av de skolor Explorius erbjuder i Storbritannien här>>

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.