Åk till Storbritannien på Select High School!

select storbritannien

På Select-programmet i Storbritannien har du möjlighet att själv bestämma var och hur ditt utbytesår ska se ut! Läs media & kommunikation, turism eller design, plugga i häftiga London eller läs IB-programmet och skaffa dig en perfekt brittisk accent. Vill du gå i Harry Potters fotspår kanske en Hogwarts-liknande boardingskola är något för dig?

Inom Select-programmet till Storbritannien finns tre olika slags program. På samtliga tre program har du möjligheten att själv välja skola efter dina önskemål: 

Select State High School - Välj bland olika kommunala skolor
Select Private High School - Välj bland olika privatskolor
Select Boarding School - Välj bland olika internatskolor

Vill du endast välja stad i Storbritannien och inte har några specifika önskemål vad gäller skolämnen, rekomenderar vi att göra stadsval på vårt Classic-program.

Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter.

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan: