Åk till Storbritannien med Classic High SchoolUpplev ditt livs äventyr på vårt High School Classic program!
Classic är det traditionella programmet som majoriteten av våra studenter väljer. På detta program är det värdfamiljen som väljer studenten och skolorna erbjuder en gratis skolplats.
Som student på detta program vet du inte vilket område eller vilken skola du kommer till. Vi vet av erfarenhet att det inte spelar någon roll var du bor under ditt utbytesår, desto viktigare är vem du bor hos! High School Classic är perfekt för dig som är ute efter den kulturella upplevelsen.

Nya upplevelser

Livet som utbytesstudent i Storbritannien betyder nya upplevelser och nya vänner! Du kommer att utvecklas och bli mer självständig under året, samtidigt som du kommer lära dig om en annan kultur. Var inte rädd för att ställa frågor, britterna kommer gladeligen vilja dela med sig av sin vardag och kultur. 

Storbritannien är ett av Europas mest traditionsrika länder, men är också landet där alla nya ungdomstrender föds. Oavsett om det gäller musik, litteratur, teater eller sport så har Storbritannien oerhört mycket att erbjuda. Landet präglas av ungdomar och känns modernt samtidigt som man slår vakt om hundraåriga traditioner. 

Var nyfiken och bjud på dig själv, då kommer du att ha ett fantastiskt år!

Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter.

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan: