StorbritannienNär du åker på High School-år till Storbritannien har du ett stort utbud av olika program du kan välja bland!

High School Classic (16-18 år)

Detta är vårt kulturella utbytesprogram i Storbritannien! En placering på vårt Classic High School Storbritannien kan ske över hela landet. Programmet är till för dig som önskar att åka på utbytesår utan specifika krav eller preferenser geografiskt. Du har däremot möjlighet att påverka din placering genom vårt områdesval/regionalval.

High School Select

På detta program har du möjlighet att specifiera dina önskemål och dessutom få de uppfyllda! På detta program har du möjlighet att bestämma ifall du vill gå på en specifik skola, stad eller vill studera ett speciellt ämne eller kurs. Dessa program ingår i Select: Select Private/Public, Academic Choice, Academic Choice Boarding och Select Boarding.
Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter. 

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan:

"Vissa fält i formulärat är obligatoriska, fyll i dessa och testa igen."