Soft Landing camp


Ditt utbytesår i Tyskland börjar med tre nätter i Mannheim! En stad med nästan 300 000 invånare, belägen i sydvästra Tyskland vid floden Rhens strand.

Vi vill ge dig den bästa tänkbara starten på ditt utbytesår. Därför ser vi det som en självklarhet att vårt Soft Landing Camp ska ingå i programavgiften!

Dag 1: Ankomstdag och mötesdag där du får möjligheten att lära känna de andra utbytesstudenterna samt personalen på lägret.
Dag 2: Sightseeing i Mannheim City. Dagen avslutas med en "Campfire and Barbeque" på Luisenpark.
Dag 3: Båttur på floden Neckar samt ett besök till mysiga "Heidelberg Castle". 
Dag 4: Avresedag! 

Under campet får du dessutom ta del av Explorius förberedande möten som gör dig pepp inför ditt år och första mötet med värdfamiljen. Boende på vandrarhem, helpension, språkträning, sightseeing och aktiviteter är inkluderat i campen, som i sin helhet självklart ingår i programpriset.

Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter.

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan: