Soft Landing CampStorstadsbesök ingår i programpriset!
Ditt utbytesår börjar med ett roligt fyra-dagars Soft Landing Camp i Frankrikes huvudstad Paris. Paris är känd för att vara en modestad med storslagen shopping, sevärdheter och god mat. Du kommer att se Paris imponerande sevärdheter som Notre Dame och Eiffel Tornet, börja vänja dig vid franska och åka på sightseeing. Under Soft Landing Camp kommer du lära känna nya vänner, och vi kommer att hålla våra sista förberedande möten så att du ska vara väl förberedd inför ditt år som utbytesstudent i Frankrike.

Soft Landing Camp ger dig chansen att vänja dig vid kulturen, språket och klimatet. Du kommer även att få lära känna de andra Exploriusstudenterna som också kommer att studera i Frankrike. Den perfekta starten på ditt år som utbytesstudent helt enkelt!

Läs mer om vad som ingår i programpriset >>
Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter.

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan: