Frankrike - Våra programOm du älskar mat, familjeliv, vänner och gillar att njuta av livet - då är det hit du ska åka. Fransmännen vet verkligen hur man ska få ut det bästa av det mesta!

 

Classic High School

är det programmet som vi erbjuder vid studier i Frankrike. Classic High School är vårt kulturella utbytesprogram där man kan bli placerad över hela landet. Programmet är till för dig som önskar att åka på utbytesår utan specifika krav eller preferenser geografiskt. Majoriteten av våra studenter åker på Classic High School.

 

High School Select

På detta program har du möjlighet att specifiera dina önskemål och dessutom få de uppfyllda! På detta program har du möjlighet att bestämma ifall du vill gå på en specifik skola, stad eller vill studera ett speciellt ämne eller kurs.

 

 

Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter.

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan:

"Vissa fält i formulärat är obligatoriska, fyll i dessa och testa igen."