Komboprogram - 2 länder, ett utbytesår!

Kombo

Kombinera dina två favoritländer!
Svårt att välja land? Med Explorius kan du kombinera USA och Australien eller två valfria länder i Europa! Två länder, två kulturer = ett utbytesår!

Två kontinenter eller två språk?
Vill du uppeleva både USAs kända high school spirit och Australiens häftiga natur och relaxade livsstil, så är programmet USA + Australien för dig! Du börjar året i USA, och när vintern kommit åker du vidare för att spendera vårterminen i soliga och äventyrliga "down under". Med vårt komboprogram i Europa har du möjligheten att öva två språk under ett utbytesår! 

Vänner i två länder
Förutom intryck, minnen och språk från de olika kulturerna har du också fått vänner, familj och ett nätverk i två olika länder - vi lovar dig att detta är en upplevelse som du kommer att minnas för livet. Komboprogrammet har oändliga möjligheter, och du väljer själv hur just ditt utbytesår ska se ut! Två destinationer, och kanske dubbelt så roligt!

Läs mer om komboprogrammet i Europa eller komboprogrammet USA/Australien

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.