Populära skolor i Kanada

När du ansöker till vårt Select High School- eller Boarding School-program får du själv välja vilken skola du vill plugga på i Kanada. 

Det är perfekt för dig som redan vet hur du vill att ditt utbytesår i landet ska se ut. Kanske vill du läsa visa skolämnen, ha möjlighet att gå på din favoritsport på en högre nivå eller bo i en särskild provins.

Vi erbjuder ett brett utbud av skolor genom hela Kanada. Nedan hittar du några av våra mest populära high schools och boarding schools


Ansök till ett high school-år


High Schools i Kanada

Utbytesstudent håller i flagga

Nedan hittar du ett urval av några av våra mest populära skolor på vårt Select High School-program.

Aldershot High School – Halton District School Board, OntarioGå i skådespelaren Jim Carreys fotspår och ansök till Aldershot High School! Skolan håller en hög akademisk nivå och erbjuder ett brett utbud av skolämnen och aktiviteter, bland annat hälsa och fitness samt miljöstudier.

Aldershot High School är belägen i staden Burlington, endast 40 minuter från Kanadas största stad Toronto.

Läs mer om skolan Aldershot High School 

Alberni District Secondary School, British ColumbiaPopulära Alberni District Secondary School hittar du på charmiga Vancouver Island i British Columbia. Ett utbytesår här är en sann kanadensisk dröm!

Ta del av fenomenet high school spirit och njut av Kanadas underbara natur både på väg såväl som efter skolan. Skolan ligger i den galet vackra staden Port Alberni – en stad omringad av både vatten och berg.

Alberni District Secondary School erbjuder en populär hockeyprofil, språkkurser i franska, spanska och japanska samt många andra sporter och skolämnen att välja mellan. Cirka 1200 elever går på skolan varav cirka 4 % är internationella. 

Läs mer om skolan Alberni District Secondary School

New Brunswick School District, New Brunswick

Vill du åka på ett utbytesår och komma hem med suveräna engelsk- och franskkunskaper? Då är det här rätta valet för dig!

Gå på New Brunswick School District i den franska delen av Kanada. Här hålls undervisningen på franska och du bor hos en värdfamilj som talar det franska språket.  

Läs mer om New Brunswick School District  

Boarding Schools i Kanada

Nedan hittar du ett urval av de Boarding Schools vi erbjuder i Kanada.

Bodwell High School, Vancouver

Plugga och bo på Bodwell High School tillsammans med dina klasskompisar. Skolan ligger i norra Vancouver med en härlig utsikt över staden. Bodwell High School är uppmärksammad till att vara en av de bästa internatskolorna i Kanada. Skolans akademiska profil i kombination med dess attraktiva läge gör det till en mycket populär skola bland både kanadensiska studenter och internationella studenter.

På Bodwell High School erbjuds ett brett utbud av aktiviteter. Tillbringa din fritid till simning, badminton eller varför inte skidåkning eller snowboarding? 
 
Utbildning i världsklass, internationella klasskompisar och Kanadas natur utanför klassrummet – vad kan gå fel?

Läs mer om Bodwell High School


Shawnigan Lake School, British Columbia

På Shawnigan Lake School bor du på ett internat i underbara Vancouver Island i västra Kanada. Skolan är i absolut världsklass. Den är modern, innovativ och har ett stort fokus på att varje elev ska utvecklas som både akademiker och privatperson. Den är omtyckt bland både elever och lärare och sammanhållningen är god.

På Shawnigan Lake School bor du tillsammans med dina klasskamrater, varav många av dem också är internationella. På campus finns allt du kan önska dig – engagerad personal, skolmat av bästa kvalitet och fritidsaktiviteter att delta i.

Skolan är belägen i natursköna Shawnigan Lake där du har tillgång till både fantastisk natur och storstadspulsen i Vancouver. Som utbytesstudent på Shawnigan Lake School kommer rel="noopener noreferrer" du inte ha en tråkig rel="noopener noreferrer" sekund!

Läs mer om Shawnigan Lake School 

Säkra din skolplats i Kanada

Träffa oss på en gratis och icke-bindande intervju där vi pratar mer om de olika skolorna i Kanada.

Tillsammans skräddarsyr vi ditt perfekta utbytesår och säkerställer att ditt stora kanadensiska utbytesäventyr blir precis som du vill ha det.


Ansök till ett high school-år


<< Tillbaka till Utbytesprogram i Kanada