Utbytesprogram i Kanada

Vi erbjuder två olika utbytesprogram i Kanada. Dessa är Select High School och Boarding School.

Läs mer om de olika programmen nedan och ta reda på vilket som passar dig bäst!

Select High School – Kanada på ditt sätt

 

Vårt Select High School-program ger dig möjligheten att skräddarsy ditt utbytesäventyr i Kanada precis som du vill ha det. Kanske vill du bo nära skidbackar, förbättra din franska i Quebec, spela ishockey eller ha möjlighet att besöka Albertas otroliga nationalparker under ditt utbytesår i landet.

Oavsett hur du vill att ditt utbytesår ska se, kommer vi göra vårt bästa för att skräddarsy det utefter dina preferenser. Vi har ett nära samarbete med ett stort antal utmärkta skolor i flera olika provinser, inklusive attraktiva områden såsom the Rocky Mountain region och greater Toronto och Vancouver area. Vårt breda utbud ger dig möjligheten att välja den skola du vill studera på utefter både sport, aktiviteter, skolämnen och geografiskt läge. Med Select High School får du precis den Kanada-upplevelsen du själv önskar. 

Se våra mest populära skolor i Kanada

Se programavgiften för Select High School 

Ansök till Select High School 

Boarding School – det kandensiska campuslivet

Med Explorius får du en unik möjlighet att gå på internatskola i Kanada. Under ett vanligt utbytesår bor du med en värdfamilj och går antingen på en privat eller offentlig skola. När du går på internatskola får du däremot uppleva det kanadensiska campuslivet genom att plugga och bo på skolans campus. Det är en rolig och spännande erfarenhet som passar dig som är en ambitiös student som vill ha den bästa förberedelsen möjliga inför framtida universitetsliv.

Vi erbjuder internatskolor i attraktiva områden i Vancouver samt Vancouver Island i British Columbia, och i Calgary-området i Alberta. Berätta dina önskemål gällande sport, aktiviteter, geografiskt läge och skolämnen. Tillsammans skapar vi sedan den bästa boarding school-upplevelsen för dig.

Se våra mest populära internatskolor i Kanada

Se programavgift och stipendiuminformation för Boarding School 

Ansök till Boarding School 


<< Tillbaka till Kanada