Utbytesprogram i Kanada

Vi erbjuder flera olika utbytesprogram i Kanada. Dessa är Combo High SchoolSelect High School och Boarding School.

Läs mer om de olika programmen nedan och ta reda på vilket som passar dig bäst!


Combo High School – upptäck Kanada och USA

Svårt att välja mellan Kanada och grannlandet USA? Med Explorius behöver du inte välja. Maximera ditt utbytesår i Nordamerika och plugga en termin i vardera land!

Du börjar i USA …

Explorius Game

Du börjar ditt utbytesår på Soft Landing Camp i New York i USA. Därefter flyger du till din amerikanska värdfamilj där ditt första high school-äventyr börjar.  

Under fem månader får du möjligheten att komma närmre det amerikanska vardagslivet. Utöver att gå på en typisk amerikansk high school och lära känna härliga människor, får du även uppleva roliga högtider som Halloween och Thanksgiving.  

… och avslutar i Kanada

Explore the World - learn for life

Efter att ha upplevt en månad eller två av den amerikanska vintern, är det dags att röra sig norrut för att uppleva ännu mer av ett fantastiskt vinterland innan våren kommer.  

När du anländer i Kanada kommer du redan vara en erfaren utbytesstudent. Att anpassa sig till en ny värdfamilj och skola kommer vara mycket lättare den här gången!  

Våra Combo High School-studenter blir antingen placerade i vackra Port Alberni på Vancouver Island i British Columbia eller i Newfoundland i öst. Du kan självklart önska i vilken av dessa områden du vill bli placerad om du vill.  

Ansök till Combo High School


Select High School – Kanada på ditt sätt

 


Vårt Select High School-program ger dig möjligheten att skräddarsy ditt utbytesäventyr i Kanada precis som du vill ha det.

Kanske vill du bo nära skidbackar, förbättra din franska i Quebec, spela ishockey eller ha möjlighet att besöka Albertas otroliga nationalparker under ditt utbytesår i landet.  Oavsett hur du vill att ditt utbytesår ska se, kommer vi göra vårt bästa för att skräddarsy det utefter dina önskemål.

Vi har ett nära samarbete med ett stort antal utmärkta skolor i flera olika provinser, inklusive attraktiva områden såsom the Rocky Mountain region och greater Toronto och Vancouver area. Vårt breda utbud ger dig möjligheten att välja den skola du vill studera på utefter både sport, aktiviteter, skolämnen och geografiskt läge.

Med Select High School får du precis den Kanada-upplevelsen du själv önskar!

Se våra mest populära skolor i Kanada

Se programavgiften för Select High School 

Ansök till Select High School 


Boarding School – det kandensiska campuslivet

Med oss på Explorius får du en unik möjlighet att gå på internatskola i Kanada.

Under ett vanligt utbytesår bor du med en värdfamilj och går på en high school i närheten. När du går på internatskola får du däremot uppleva det kanadensiska campuslivet genom att plugga och bo på skolans campus. Det är en rolig och spännande erfarenhet som passar dig som är en ambitiös student som vill ha den bästa förberedelsen möjliga inför framtida universitetsliv.

Vi erbjuder internatskolor i attraktiva områden i Vancouver samt Vancouver Island i British Columbia, och i Calgary-området i Alberta. Berätta dina önskemål gällande sport, aktiviteter, geografiskt läge och skolämnen. Tillsammans skapar vi sedan den bästa boarding school-upplevelsen för dig.

Se våra mest populära internatskolor i Kanada

Se programavgift och stipendiuminformation för Boarding School 

Ansök till Boarding School