Rekommenderade skolor

Vid utbytesår i Kanada så väljer studenten själv vilken skola som är aktuell att utföra sitt utbytesår på. Vi samarbetar med utvalda skoldistrikt i några av de mest attraktiva områdena runtom i Kanada. Här ser du en översikt av några av de skoldistrikten vi rekommenderar! 

Alberni District Secondary SchoolOmråde: Vancouver Island, 1 timma österut från Nanaimo. 
Väder: Kalla vintrar och varma vårar och somrar.  

Skolorna i detta skoldistrikt har ett brett utbud inom ledarskap, skogsbruk och "French Immersion" vilket innebär att du kan läsa ämnena på franska. Skolor har samarbetar med närliggande Colleges för att uppmuntra och förbereda studenterna för vidare studier. Skolorna är mest kända för sina brottningsprogram och är stolta över att ha utbildat OL Travis Cross. Dessutom erbjuder skolorna en mängd sporter som basket, fotboll, volleyboll, rugby, golf och friidrott.


Halton District School BoardOmråde:
Burlington Ontario, en timma från Toronto 
Väder: Kalla vintrar och varma vårar och somrar. 

Detta distrikt ligger i Burlington, sydöstra Kanada. Samtliga skolor är kända för höga akademiska normer och erbjuder ämnen på högskolenivå. Skolorna i detta distrikt erbjuder "French Immersion" vilket innebär att du kan läsa utvalda ämnen på franska. Det finns stort utbud av utbildningsprogram som konst och kultur, affär och vetenskap i detta distrikt. Amerikansk fotboll, hockey, volleyboll, skateboarding, frisbee, yoga och curling är aktiviteter som ofta hittas på skolorna. 


Upper Canada School DistrictOmråde:
Vankleek Hill, Ontario. Mellan de kända städerna Ottawa och Montreal. 
Väder: Kalla vintrar och varma vårar och somrar. 

Vankleek Hill, Ontario ligger i sydöstra Kanada. Skolorna i detta distrikt erbjuder hälsoprogram och eftersom de flesta skolorna har ca. 400 studenter så finns ett stort stöd från lärarna. Skolorna uppmuntrar studenterna att delta i sporter och fritidsaktiviteter. På dessa skolor hittar studenten sporter så som: friidrott, fotboll, volleyboll, badminton och ett gäng olika fritidsklubbar med olika aktiviteter. Stort utbud av klubbar inom "Social Justice Club", "Leadership Council", "Book Club", "Recycling Club" och många fler! 


Upper Grand School Board DistrictOmråde:
Guelph Region, en timma från Toronto. 
Väder:
Kalla vintrar och varma vårar och somrar. 

Guelph Region ligger i sydöstra Kanada. Skolorna i Upper Grand School Board District är väldigt välkomnande till internationella utbytesstudenter i årskurs 9-12. Skolorna erbjuder French Immersion på många av sina program, vilket innebär att du kan läsa utvalda ämnen på franska. Här erbjuds program med inriktning på hårstyling och estetik, hospitality and tourism etc. Campus erbjuder ofta swimming pools och gym. För studenter som gillar fysiska aktiviteter finns ett stort utbud av sporter att testa! Rugby, fotboll, simning, is- och landhockey, curling, tennis, golf, skidåkning och många, många mer. 

Kontakta oss
så hjälper vi dig hitta rätt skola för dig! 

Läs mer om de skolor vi erbjuder i Kanda i katalogen (PDF) här>>

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.