Select High School - VärdfamiljEn stor del av ditt utbytesår i Kanada har att göra med var du bor! Vi ser till att du kommer till en bra värdfamilj som ser till att du känner dig trygg och välkommen. Du bor i eget rum och alla måltider hemma ingår.

Värdfamiljerna på Select High School Kanada får ersättning som ska täcka de extra kostnader som uppstår i samband med att ha en internationell student hemma hos dem. Det är viktigt att poängtera att alla värdfamiljer i programmet har stort intresse för internationell kulturutbyte och att ersättningen inte är orsaken till varför man väljer att ta emot en student i sitt hem.

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.