AktiviteterSport i Kanada

Precis som i USA erbjuder High Schools i Kanada en stor mängd sport att delta i efter i skolan. Varje säsong kan du fokusera på en ny idrott. Till exempel fotboll (soccer) spelas inte året runt, endast under höstterminen. Olika idrotter kan du delta i under olika säsonger, exempelvis:

Höst: Baseball, Soccer, Cross-Country Running, Volleyball, Canadian Football eller Golf.

Vinter: Ice Hockey, Basketball, Cheerleading, Snowboarding, Skiing, Table Tennis, Badminton eller Curling.

Vår: Wrestling, Field Hockey, Track and Field, Softball Fast-Pitch, Softball Slo-Pitch eller Rugby.

På flera av våra skolor som kan man även ansöka om en plats i en idrottsakademi där du har möjlighet att utöva en specifik idrott under skoltid. Detat finns bland annat för alpin skidåkning, ishockey, mountain biking och fotboll. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Studentklubbar
Utöver idrott, finns det flera olika aktiviteter som man kan engagera sig i efter skoltid. Du kan välja att vara med i t.ex. Art, Band, Choir, Drama Clubs, Karate, Judo, Yoga, Model United Nations, Amnesty International, Newspaper, Writing, Photography, Yearbook Clubs, Debating, Model Parliament, Public Speaking Clubs, Peer Mediation, Student Council, Musical, Prom, Dance Clubs, Computer, Robotics, Chess Clubs, International and Travel Clubs. Möjligheterna är många!
Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.