Select High School KanadaI Kanada kan du välja att gå på skola i Nova Scotia, Ontario, Alberta, Quebec, New Foundland, eller British Columbia!  Välj skola utefter dina önskemål! 
I Kanada samarbetar vi direkt med skolorna, de är kända för deras utbildning och undervisning. Du väljer skola så hjälper Explorius med resten!

Nova Scotia

Nova Scotia är Kanadas varmaste provins med omkring 90 olika skolor att välja bland! Våra samarbetspartners i Novia Scotia har en lång erfarenhet med utbytesstudenter och dess skolor vi samarbetar med.  Nova Scotia är den andra minsta provinsen i Kanada, men näst störst när det gäller befolkningen! Det bor nästan en miljon i Nova Scotia. Nova Scotia ligger i samma höjd som Frankrike, klimatet är som i Sverige fast med varmare somrar och kallare vintrar.

Ontario

Ontario är Kanadas mest befolkade provins - nästan 40% av Kanadas befolkning bor här! Ontario är centrum för politik och ekonomi. Som utbytesstudent kan du välja att studera i Kanadas huvudstad - Ottawa. 

Alberta

Som utbytesstudent i Alberta blir du placerad omkring byn Medicine Hat - ca. tre timmar från Calgary. Skolorna i Medicine Hat är speciellt attraktiva på grund av deras många valmöjligheter så som - fritidsfaciliteter, simhallar, baseballbanor, skateparker och tennisbanor! 

British Columbia

I British Columbia samarbetar vi med skolor i Squamish, Whistley och Pemberton. 


Vi på Explorius hjälper dig att välja rätt utefter dina önskemål!

Vill du veta mer om utbytesår i Kanada?

 

Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter. 

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan:

"Vissa fält i formulärat är obligatoriska, fyll i dessa och testa igen."