Select High School Kanada


I Kanada kan du välja att gå på skola i Nova Scotia, Ontario, Alberta, Quebec, New Foundland, eller British Columbia!  Välj skola utefter dina önskemål! 

I Kanada samarbetar vi direkt med skolorna, de är kända för deras utbildning och undervisning. Du väljer skola så hjälper Explorius att matcha dig med en värdfamilj i skolans området!

Nova Scotia
Nova Scotia är Kanadas varmaste provins med omkring 90 olika skolor att välja bland! Våra samarbetspartners i Novia Scotia har en lång erfarenhet med utbytesstudenter och dess skolor vi samarbetar med.  Nova Scotia är den andra minsta provinsen i Kanada, men näst störst när det gäller befolkningen! Det bor nästan en miljon i Nova Scotia. Nova Scotia ligger i samma höjd som Grankrike, klimatet är som i Sverige fast med varmare somrar och kallare vintrar.

Ontario
Ontario är Kanadas mest befolkade provins - nästan 40% av Kanadas befolkning bor här! Ontario är centrum för politik och ekonomi. Som utbytesstudent kan du välja att studera i Kanadas huvudstad - Ottawa. 

Alberta
Som utbytesstudent i Alberta blir du placerad omkring byn Medicine Hat - ca. tre timmar från Calgary. Skolorna i Medicine Hat är speciellt attraktiva på grund av deras många valmöjligheter så som - fritidsfaciliteter, simhallar, baseballbanor, skateparker och tennisbanor! 

British Columbia
I British Columbia samarbetar vi med skolor i Squamish, Whistley och Pemberton. 

Vi på Explorius hjälper dig att välja rätt utefter dina önskemål! Kontakta oss här! Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.