Välj den perfekta skolan i Australien

När du ansöker till vårt Select High School-program väljer du själv vilken skola i Australien du vill studera vid. 

Det är perfekt för dig som redan har en klar bild på hur ditt utbytesår i landet ska se ut. Kanske vill du plugga nära stranden, läsa specifika skolämnen eller kunna utöva en speciell utomhusaktivitet såsom surfing eller dykning – antingen under eller efter skoltid.

Vi erbjuder ett brett utbud av skolor i hela Australien. Nedan hittar du några av våra mest populära skolor i landet.

Intresseanmälan

High Schools i Australien

Nedan hittar du ett urval av våra mest populära skolor.

Få mer information om de olika skolorna och tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!

Fraser Coast Angelican College, Queensland

Utbytesstudenter surfar tillsammans

Plugga på Fraser Coast Angelican College och ha nära till vita sandstränder och stora barriärrevet. Skolan är mycket populär bland internationella såväl som australiska studenter, inte bara för dess drömlika placering på Australiens “Gold Coast” utan också för skolans akademiska goda rykte.

Här kan du välja populära kurser såsom Outdoor Education, Visual and Performing Arts, och mängder av roliga sportkurser.

Läs mer om Fraser Coast Angelican College

Meridan State College, Queensland


Meridan State College är belägen på Australiens östkust på soliga Queensland. Genom att studera här garanteras du inte endast en suverän utbildning, utan också många sol- och strandtimmar.

Skolan är ett bra val för dig som vill kombinera en god utbildning med ett aktivt fritidsliv med många möjligheter till surfing och dykning.

Läs mer om Meridan State College


Ansök till Select High School

Cairns State High School, Cairns

 

Cairns State High School ligger i centrala Cairns med närhet till det stora barriärrevet och World Heritage Rainforest. Skolan har ca 1600 studenter och erbjuder flera akademiska och yrkesförberedande program. Skolan har speciellt gott rykte för sitt musik-, konst och sportprogram. 

Våra tidigare utbytesstudenter som gått på Cairns State High School berättar att det är den största och bästa skolan i området och är speciellt nöja med utflykterna som skolan arrangerar under läsåret.

Helensvale State High SchoolHelensvale State High School är en regional skola och en av dom största i staden med totalt 2600 studenter.

Trots dess storlek så accepterar skolan endast 25 internationella studenter per läsår vilket innebär att skolan har möjlighet att förse varje student med ett skräddarsytt program. Helensvale State High School har ett av Queenslands bästa urval av skolämnen och erbjuder dessutom flera roliga resor under utbytesåret. 

Säkra din skolplats i Australien

Träffa oss på en gratis och icke-bindande intervju där vi pratar mer om våra olika skolor I Australien. Tillsammans skräddarsyr vi det perfekta utbytesåret för dig och säkerställer att ditt stora utbytesäventyr blir precis som du vill ha det.

Ansök till ett high school-år

<< Tillbaka till Utbytesprogram i Australien