VärdfamiljenAustraliensare är välkomnande och deras avslappnade stil
passar våra svenska studenter mycket bra. Australiensare älskar naturen, och helgerna spenderas gärna campandes i den australiensiska vildmarken med en BBQ på stranden.

Det är värdfamiljen som väljer dig utefter hur du beskriver dig i din ansökan, så att du ska passa i just deras familj. Alla värdfamiljer genomgår en grundlig ansökningsprocess och i letandet av din familj tar vi hjälp av organisationer med lång erfarenhet av utbytesstudenter och värdfamiljer. De väljer att ta emot en utbytesstudent för att de tycker det är kul och vill dela med sig av sin kultur!

Våra värdfamiljer i Australien ser ut på olika sätt precis som svenska familjer, vissa har ett barn andra har flera eller inga barn alls. Vissa är i samma ålder som dina föräldrar hemma medan andra är äldre eller yngre. Det vi anser vara det viktigast är vad som förenar dom - Att de står redo att öppna sina hem och välkomna dig som en ny familjemedlem!
Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.