Soft Landing Camp i SydneyDen perfekta starten på ditt bästa år någonsin!
Som utbytesstudent i Australien kommer du att börja ditt år med vårt Soft Landing Camp i Sydney. Tillsammans med andra utbytesstudenter får du, precis som namnet tyder, en mjukstart på ditt utbytersår innan du reser vidare till din värdfamilj. Du får chans att vänja dig vid tidsskillnaden, språket, kulturen och värmen. 

Under Soft Landing Camp kommer du lära känna nya vänner, åka på sightseeing och vi kommer att hålla våra sista förberedande möten så att du ska vara väl förberedd inför ditt år som utbytesstudent i Australien.

Ingår i programpriset
Soft Landing Camp ingår i programpriset, allt för att du ska få den perfekta starten på ditt utbytesår! Läs mer om vad som är inkluderat i programavgiften >>Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter.

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan: