Skolan i ArgentinaDu kan välja att åka till Argentina 
antingen i januari/februari eller i juli/augusti. Du kan välja mellan att stanna i fem eller tio månader. Skolåret i Argentina börjar i mars och avslutas i slutet av november. Sommarlovet är tre månader (när det är som kallast i Sverige) och under juli månad har studenterna ett 15 dagars långt vinterlov. den obligatoriska skolgången i Argentina, Educación General Básica (EGB), är nio år. Efter det kan man välja att fortsätta Polimodal i tre år.

Du börjar skoldagen antingen på morgonen, eller på eftermiddagen. Typiska ämnen som du läser är spanska, litteratur, historia, geografi, biologi och matematik, ekonomi och konst.

Är du intresserad av att veta mer om Argentina? Följ vår studentreporter Folke som är på plats läsåret 2017/18! 

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.