AktiviteterI Argentina erbjuds
inga sporter eller aktiviteter via skolan, men det betyder inte att det inte finns något att göra! Ofta registrerar sig studenter till en sportklubb eller tar privatlektioner efter skoltid, fråga dina klasskompisar vad de gör efter skolan och om du kan få följa med!

Din lokala kontaktperson och värdfamilj kan också hjälpa till med att hitta aktiviteter för dig under din vistelse i Argentina. Involvera dig i en sport, dans eller en klubb så snart som möjligt så kommer du snart ha lärt känna massor av nya människor!

I Argentina umgås man gärna i grupp och går gemensamt till aktiviteter såsom bio, fotboll och shopping. Eller så träffas man på café och dricker "mate", en omåttligt populär dryck som påminner om starkt te.
Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.