Argentina - Classic High SchoolEtt land med mångfald
Argentina, Sydamerikas näst största land, har en fantastisk natur och varma och vänliga människor. Här pratas en spanska som är lite annorlunda än den som pratas i Spanien. Argentinarna pratar ofta snabbt, men du kommer snart att hänga med i snacket! När det kommer till aktiviteter finns det mycket att göra; hästridning på Pampas, gå på dinosaurie-trekking i Patagonien, besöka regnskogar och glaciärer, eller se tango på gatorna. Om du vill lära dig spanska flytande, älskar att socialisera med utåtriktade människor och vill uppleva nya äventyr, då är Argentina landet för dig.

Bra anledningar att resa till Argentina:


• Argentina har en lång och varm sommar mitt i den svenska vintern, från december till februari
• Landet erbjuder otroliga naturupplevelser med fantastiska glaciärer, höga bergstoppar och härliga sandstränder
• Det argentinska köttet är världsberömt, så räkna med att bli bjuden på Asado (typisk argentinsk grillfest)
• Du kommer lära dig tala spanska, världens näst största språk (efter kinesiskan), flytande
• Du får chansen att bo i en inhemsk familj, ofta på en mindre ort, och uppleva äkta argentinskt vardagsliv på ett sätt du aldrig kan göra som turist
Kika in Veras vlogg från hennes första dagar på Soft Landing Camp i Argentina här>>

Placering 
Du kommer bli placerad i en av Argentinas mindre städer, där du snabbt kommer få vänner och kan känna dig trygg. Du kommer lära dig mycket av den lokala kulturen och språket av din värdfamilj, men alla runt omkring dig kommer vilja visa dig hur riktiga argentinare lever sina liv. Studenterna på din skola kommer med stor säkerhet vara nyfikna på dig och den svenska kulturen.

Tonåringar gillar att umgås i grupper. Populära aktiviteter inkluderar att gå på bio, gå till någon park, shoppa och att dricka ”mate”, en lokal tedryck, på caféer.

Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter.

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan: