Topp tre bästa upplevelserna

Polaroidbild på gran

Jag har redan hunnit göra massor på mitt utbytesår i USA, och har så mycket mer som väntar. Här är i alla fall mina topp tre upplevelser än så länge!

Upplevelse #3


Det tredje bästa jag har gjort här i USA, är alla spökhus jag gått på under Halloween! Den enda relationen jag hade med spökhus innan mitt utbytesår var att jag varit inne i det på grönan några gånger. Jag var aldrig särskilt imponerad, förstog bara inte grejen. Men, let me tell you, spökhusen i USA är så sjukt bra! De är välgjorda och ja, läskiga. Dessutom tar det typ en kvart att gå igenom dem, och flera jag har varit på har sträckt sig över två byggnader.

Neon

Upplevelse #2

Det andra roligaste var en konferens jag var på med min skolas Model UN klubb i Seattle. Model UN är en klubb där man typ gör som FN och försöker lösa problem i världen från olika länders perspektiv, (lovar, är mycket roligare än det låter haha.).

Iallafall så missade vi skolan en fredag, och for till Seattle istället. Väl där var vi på en konferens med ca 1000 deltagande elever från olika skolor. Vi hade debatt under dagarna, men fick också tid att gå och utforska Seattle som vi ville, shoppa och käka. Jag hade helt galer kul, och skaffade några bra vänner från min skola.

scen på konsert

Upplevelse #1

Den absolut roligaste och bästa upplevelsen jag haft dock, var en 5 Seconds of Summer och Chainsmokers konsert jag var på!!! Jag och tre utbyteskompisar (från Finland, Thailand och Brasilien) bestämde oss för att fara på deras konsert World War Joy eftersom den skulle komma till en stad mindre än en timme bort.

Vi köpte de billigaste biljetterna som såklar var de värsta platserna i hela arenan. När vi sedan gick in på konserten fungerade inte biljetterna. Vi fick panik och trodde att det blivit något fel, men det visade sig att vi blivit uppgraderade till ståplats. Hur glada som helst sprang vi ner på golvet, och hamnade typ 2 meter från scenen, så nära det gick att stå!

Konserten var hur bra som helst! Det var eld, facklor, delar av scenen lyftes upp i luften och vid ett tillfälle kom det ut tre crossar som började köra i en sfärisk bur upp och ned. Jag rörde till och med vid Andrew Taggarts, sångaren i Chainsmokers Hand!!

Det här är uppleverser jag aldrig skulle haft, med personer jag aldrig träffat, om jag inte åkt på ett utbytseår. Och det finns så mycket mer att se fram emot. Jag är så taggad på att se hur resten av mitt utbytseår kommer bli!!!
/Nellie

Anmäl dig till ett high school-år 

Nellie bloggar från Washington State under sitt utbytesår i USA. Vill du också plugga på high school i Washington? Med oss på Explorius kan du lägga till Washington som delstatsval vid din ansökan!