5 tips på hur du skaffar vännerHej!! I detta inlägget hade jag tänkt att ge er de 5 ultimata tipsen på hur du skaffar vänner under ett utbytesår:

1. FRÅGA FOLK FRÅGOR!!!!! Det är typ det bästa du kan göra. Spela lite dum och vips så har du skaffat en vän.

2. Var öppen och försök att prata så mycket du kan även ifall språket kan vara lite jobbigt.

I början hade jag det lite jobbigt med språket och var därför väldigt tyst tills jag en dag bestämde mig för att inte bry mig om jag sa något fel eller om jag råkade blanda ihop ord. Jag bara började snacka och vännerna kom som på rullande band (;
3. Börja på en sport eller annan aktivitet, det är från min cross country som jag har fått de flesta vännerna från. Man träffas varje dag och gör något som är roligt tillsammans vilket är ett jättebra sätt att lära känna nya människor.

Jag har nu precis börjat på powerlifting med nya människor och har redan skaffat vänner för livet.4. Gå på alla matcher och andra skolsamlingar som du bara kan. De flesta skolor har ju antingen ett basketlag, ett football-lag eller båda. Matcher är en jättebra plats att träffa nytt folk på, oftast är hela skolan där och stämningen är hur skön som helst. Här kan du också passa på att prata med folk genom att fråga om regler
osv.

5. Var snäll. Det funkar alltid (:

Maria bloggar från Michigan under sitt utbytesår i USA. Vill du också plugga på high school i Michigan? Med oss på Explorius kan du lägga till Michigan som delstatsval vid din ansökan!

Ansök till ett high school-år