Hoco, Halloween & ThanksgivingHomecoming och Prom
är väl kanske det de flesta har på sin bucketlist innan ett år i USA, jag själv inkluderad, hihi. Det är nånting som man ser på film och automatiskt förknippar med USA.

Spirit week är väldigt vanligt att ha veckan innan självaste hoco-dansen och jag älskade verkligen spirit week!

Vi hade olika teman varje dag, roliga lekar, tävlingar during seminar och man längtade till att fara till skolan på morgonen. Skolveckan flög förbi i rasande fart och sedan hade min skola dansen på lördagen. Jag hade turen att få ett hoco-proposal i en ambulans av alla ställen, av en jättesöt kille (alla killar är allmänt riktiga gentlemän här USA ;)). Mina närmsta tjejkompisar hade hans närmsta killkompisar som dejter så det var bara perfekt, haha. Önskar alla fick uppleva homecoming och spirit week för jag tyckte verkligen att det var såå kul!

Om man jämför halloween hemma i Sverige
med halloween i USA existerar den inte i Sverige haha. Har aldrig i mitt liv sett så mycket halloween-dekorationer, utklädnader och godis som jag gjorde under halloween här i USA.

Folk i ALLA åldrar klär ut sej här, spelar ingen roll om du är 4 år och utklädd till prinsessa eller 84 år och sitter hemma och hoppas på att någon ska knacka på och säga ”trick or treat”  du är utklädd.

Jag var utklädd till Harry Potter, då jag blir kallad det dagligen i skolan p.g.a. av mina runda glasögon, och min värdfamilj hade en kappa och slips liggandes hemma så tog jag tillfället i akt och körde på Harry Potter! Kommer sakna att alla verkligen går all in för varje högtid här & stämningen är alltid på topp.Varför kan inte Sverige också fira thanksgiving, thanksgiving är ju en såå härlig och mysig högtid här i USA och en helt ny högtid för min del.

Alla är extra glada, man får träffa familjen, släktingar och alla kommer tillsammans. Jag var väldigt nervös inför thanksgiving då min värdfamilj har en väldigt stor släkt så det är många jag aldrig har träffat förut och det är alltid så himla mycket folk.

Men det var jättemysigt!

Det var kul att träffa alla som jag bara träffat en snabbis förut och här i USA så har mina värdsyskon småkusiner vilket jag inte har hemma i Sverige så nu har jag testat på att ha småkusiner också! ;) (Ont i mina knän och händer då 4 åringarna ville att jag skulle leka deras häst haha.) Är jättetacksam över min amerikanska familj men mest över min svenska som låter mej leva min dröm och alltid stöttar mej hemifrån. <3Maja bloggar från Michigan under sitt utbytesår i USA. Vill du också plugga på high school i Michigan? Med oss på Explorius kan du lägga till Michigan som delstatsval vid din ansökan!

Ansök till ett high school-år