Patricias drömresa till Hawaii

utbytesstudent hawaii


Något som har varit på min ”bucket list” hur länge som helst är att uppleva Hawaii. Enda sen jag kan komma ihåg har jag alltid velat besöka Hawaii, den underbara platsen alla pratar om.

Under sitt utbytesår har man chansen att åka på denna resa med en massa andra utbytesstudenter i samma situation. Om du har chansen att åka, ÅK ÅK ÅK säger jag bara. Det kostar en del men det är så värt det verkligen. Det är en upplevelse som du kanske aldrig kan uppleva annars.

Massor av aktiviteter

Den här veckan var den bästa veckan på mitt utbytesår i USA hittills. Jag har haft det så kul och har så mycket minnen från denna resa, den kommer vara oförglömlig. Under denna vecka får du även vara med och delta en ett x antal aktiviter såsom surfa, uppleva en äkta Lua’u som du bara kan uppleva i Hawaii, en marknad full med billiga armband, klänningar, dekorationer osv.

Du får även snorkla, besöka ett shoppingcenter, besöka massa olika stränder, Pearl Harbor, Catamara Tour osv. Detta är saker du kanske aldrig kan uppleva annars och det är verkligen något jag tycker just du borde haka på på.

utbytesstudent hawaii resa

Det bästa med resan

Bästa med resan var att träffa andra utbytesstudenter. Det är underbart väder och det är en magisk upplevelse med massa härliga upplevelser och kompisar från alla möjliga platser. Det är verkligen en resa jag aldrig kommer glömma och det är en sån underbar tillfällighet att åka på din livs resa.

Så om du nu har chansen, åk på denna resa, den har gjort mitt utbytesår så mycket bättre och jag hade gjort om det alla dagar i veckan om jag så hade kunnat!

Det bästa med resan är ändå att möta alla andra studenter. Att kunna prata lite om sitt år och hur man har det samtidigt som man befinner sig på denna underbara plats som verkligen känns som en dröm. Dröm är verkligen det rätta ordet för denna resa. Det har varit en dröm för mig ett väldigt långt tag, och när jag fick chansen att uppfylla denna dröm så tog jag den chansen och fick uppleva min dröm.

Patricia bloggar från Virginia under sitt utbytesår i USA. Vill du också plugga på high school i Virginia? Med oss på Explorius kan du lägga till Virginia som delstatsval vid din ansökan!

Ansök till ett high school-år