Mysigaste julen i USA

jul i staterna patricia utbytesstudent

Julen i staterna är bland de mysigaste jag sett. Alla husen runt om i bostadsområdena är dekorerade med olika lampor och träd på tomten.

För mig var det annorlunda att fira julen på juldagen istället för på julafton som jag annars alltid har gjort. Julstämningen var inte på topp då det inte finns någon snö på marken och att det faktiskt är 15 grader ute nu under dessa dagar. Det är den varmaste julen jag någonsin varit med om.

Men jul som jul, och jul var det iallafall.

Julstrumpa fylld med klappar

Dagen började med att alla vaknade tidigt, runt nio/ halv tio tiden (de flesta brukar vakna ännu tidigare än så). Vi alla öppnade våra julstrumpor där massa småpresenter fanns. Strax därefter öppnade vi resten av alla presenterna vilket jag blev så glad över.

Är verkligen så tacksam över den här familjen, alla är så snälla och givmilda. Vi hade en liten större frukost efteråt, våfflor, biscuits och gravy, hur gott som helst och det var dags för lite variation från mina avokadomackor jag gör varje morgon.

Kakdekorering & julmiddag

På eftermiddagen var det dags för kakdekorering. Vi bakade pepparkakor och ”ugly sweater cookies” som vi dekorerade hela eftermiddagen. Kan ju säga att jag inte är den bästa på att dekorera med kul var det. Vi begav oss senare mot kvällen till ”the Inn” där vi åt en julmiddag. Det var en stor buffé med massa julmat. Gott var det, speciellt efterrätterna!! Vi hann ta ett par bilder innan vi åkte hem igen och kollade julfilmer innan dagen tog slut och trötta var vi.

Det var min första Amerikanska jul och jag är så tacksam över att jag fick spendera den med min underbara värdfamilj som betyder så mycket för mig. Kommer definitivt sakna dem nästa jul och denna julen kommer alltid vara lite extra speciell för mig.

Patricia bloggar från Virginia under sitt utbytesår i USA. Vill du också plugga på high school i Virginia? Med oss på Explorius kan du lägga till Virginia som delstatsval vid din ansökan!

Ansök till ett high school-år