En vecka i Spanien

Nöjespark
Nöjespark i Barcelona

Hej igen, nu är det exakt en vecka sen jag sa hejdå till min mamma på Landvetter och drog till Barcelona i Spanien. SLC, Soft Landning Camp, var extremt intensivt och vi gjorde massa roliga saker dom 4 dagarna vi var där.

Kyrka i Spanien
La Sargada Familia i Barcelona

Sen åkte jag och en annan tjej till Alicante med tåget. Min värdmamma mötte upp mig vid tågstationen och sedan gick vi hem. Jag bor jättefint och mysigt i en lägenhet på våning 20. Utsikten är något jag aldrig kommer tröttna på så länge jag bor här.

Utsikt över stan
Utsikten där jag bor

Förutom min värdmamma och jag, bor även min värdkusin (min värdmammas brorson) här som är i 30 årsåldern. Jag trivs verkligen jättebra här och min lilla familj är så full av kärlek.

Strandpromenad
Stranden Playa Postiguet i Alicante

Fyra dagar sen jag kom hit och jag känner mig som hemma. Det är verkligen det bästa, jag trivs och känner mig jätte bekväm här. Igår träffade jag resten av utbytesstudenterna, först de fem som går i min skola, sen allihopa när vi träffades på kvällen. Dom är alla jättesköna människor. 

Idag var första dagen i min nya klass och det var mindre klasser än vad jag hade förväntat mig. Men vi var bara i skolan i typ en timme för att få veta vilka lektioner vi kommer ha och hur schemat ser ut.

Omelett
Tortilla är en vanlig äggrätt i Spanien

Jag hann prata lite med tjejen som sitter bredvid mig, som var snäll och hjälpte mig med schemat. Update på spanskan också: DET GÅR SKITBRA. Fattade inget av när vi var i aulan, men fattade mycket av vad läraren och tjejen bredvid mig sa.

Imorgon är första heldagen i skolan och jag ska försöka snacka med fler. Jag tror verkligen allt kommer gå skit bra.

Okej måste dra till köpcentret med dom andra utbytesstudenterna. Ni kan följa mitt utbytesäventyr på min Instasgram @spanienutbyte - UN BESO:*

Angelica bloggar från Alicante under sitt utbytesår i Spanien. Vill du också plugga på high school i Spanien? Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Ansök till ett high school-år