Soft Landing Camp i BarcelonaNu är det på riktigt!! I tisdags tog jag planet till Barcelona och har nu tillbringat åtta dagar här!

Gud vad roligt och fantastiskt jag hat haft det. Har träffat så mycket underbart folk som är så glada och roliga. Vi har varit (tror jag) 38st på detta Soft Landing Camp och jag tycket verkligen om man vill och har möjligheten ska man åka på detta innan man åker till sin värdfamilj. Det är skönt att få göra någonting annat och inte sitta hemma och vara nervös.
 
Jag har sett så mycket och om jag skulle få välja tre saker som jag tycker gör det värt att åka på SLC är:1: Människorna

Du kommer träffa så fina människor både från Sverige och från andra länder och få ta del av andras historier om varför de är på ett utbytesår, vart de ska vara och prata om allt mellan himmel och jord.

2: Turista

Att då åka runt och se Barcelona och ta del av den spanska kulturen och livet innan du ens har träffat din värdfamilj är riktigt bra och jag tror att det kommer löna sig när du träffar familjen. För under SLC har du även möjlighet att träna på din spanska i olika situationer.

3: Kunskap

Du kommer lära dig massa om både dig själv, andra och om Spanien i sig. Detta gör att di kommer att kunna slappna av dagen då du ska träffa din värdfamilj. Du vet lite hur det går till och även hur du ska bete dig. Vi i norden/Skandinavien är SÅ otrevliga i jämförelse med Spanien och många anda länder.
 
Så att träna under Soft Landing Camp kan göra att du framstår som mindre otrevlig haha.Jag har haft det riktigt rolig och igår (fredag) sa vi hejdå till varandra för att alla skulle åka vid olika tider. Vi som ska till Sevilla lämnar boendet kl 14 och vårat plan kommer gå kl 16:00.

Vi har besökt Camp Nou (fotbollsfan som jag är var jag väldigt taggad), varit inne i Sargrada Famillia, badat i havet och besökt stranden, ätit Paella, varit på Port Aventura och åkt buss runt hela staden. Vi har även haft mötet angående vårat kommande år som utbytesstudent. Saker som inte sagds där hemma.Jag har haft det så roligt! Så idag som jag skriver detta Lördag 8/9-2018 ska jag träffa min värdfamilj kl 18:00 idag i Sevilla för att sedan börja mitt utbytesår!!

Det va allt för mig för nu! Men kommer återkomma inom kort med hur livet FAKTISKT är här i Spanien! Over and out

PS: Veckan som kommer nu (37) har jag ansvar för Explorius snapchatkonto så Adda dem exploriussweden så kan ni följa mig och massa andra studenters utbytesår.

Elin bloggar från Sevilla under sitt utbytesår i Spanien. Vill du också plugga på high school i Sevilla? Med oss på Explorius kan du lägga till Sevilla som områdesval vid din ansökan! 

Anmäl dig till ett high school-år