Skola och fredagsmys i SpanienHola!! Nu har jag varit här i Spanien i 10 veckor och det känns helt galet. Jag tror att för folket hemma i Sverige känns det längre men för mig märks det knappt. 

Ett TIPS är att skaffa en bra relation med någon i din familj som du kan vända dig till om det är någonting som tynger dig.Men eleverna är intresserade av oss studenter så det finns alltid folk att prata med. Jag har tjejer som jag umgås med och vi pratar och allt det där, men vi umgås inte på fritiden (för tillfället). Så umgänget här och hur man umgås med sina vänner är annorlunda än i Sverige. Men det blir bättre för varje vecka.

Vi är ett liten tjejgäng med utbytesstudenter och vi umgås mycket. Vi finner stöd hos varandra och vi alla känner att det är väldigt svårt att få kontakt med eleverna i klasserna.

Igår följde jag med Ciel och hennes värdfamilj till en hästmässa och det va riktigt mäktigt! Kul att uppleva det, det kändes spanskt. Det va lite som mässorna som finns i Sverige, man åker dit tittar på tillbehör till sin häst, köper kläder och här kunde du till och med få en ansiktsbehandling mitt i all hästlukt. Underbart!

Det va väldigt mysigt. Hon har 3 syskon så ibland får hon sitta barnvakt och då brukar jag gå hem till henne för att uppleva lite familjetid med film och popcorn (fredagsmyset)

Men summan av kardemumman det är bra här och jag trivs & vill inte åka hem! Hasta Luego!

Elin bloggar från Sevilla under sitt utbytesår i Spanien. Vill du också plugga på high school i Sevilla? Med oss på Explorius kan du lägga till Sevilla som områdesval vid din ansökan! 

Ansök till ett high school-år