Därför ska du till Nya Zeeland1. Vacker natur.

I Sverige tycker jag att men behöver veta var man ska titta för att få uppleva det bästa. Men I Nya Zeeland tycker jag att man bara kan kolla ut så är man omringad av vacker natur.

2. KulturNya Zeelands kultur är väldigt stark. Det förvånar mig i början att dom använder sig så mycket av Maori ord i deras vardag. Men det vänjer man sig väldigt snabbt med.

Jag har tidigare pratat om Haka och att det är en väldigt stor del av deras kultur. Det är någonting som jag verklig kommer att sakna.

3. Outdoor lifeOm du är en person som verkligen tycker om att vara utomhus. Då skulle jag verkligen rekommendera Nya Zeeland. Här kan du göra allting från att paddla kajak eller gå på Hikes.

Men om du är en person som gillar adrenalin finns det väldigt mycket för dig med. Du kan tests Bungee jumping, skydiving.

4. Vädret

Det går inte att förneka att vädret är helt underbart. Årstiderna är omvända från vad det är i Sverige. När vi har vinter här Nya Zeeland sommar.

Så du kommer ha sommar i ett år för deras vinter är mellan -2 till +17. det är väldigt sällan som dom har -2. När jag kom hit var det

Anna-Greta bloggar från sitt utbytesår i Nya Zeeland. Vill du också plugga på high school i Nya Zeeland? Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Ansök till ett high school-år