Det bästa jag gjort

Jag har precis kommit hem från mitt utbytesår i Kanada och kan utan tvekan säga att det är de bästa jag gjort. De senaste 10 månaderna av mitt liv har bestått av 100 % lycka. Har ALDRIG känt att jag velat åka hem eller egentligen haft någon större hemlängtan över huvud taget.

Här har ni några av de bästa sakerna jag provat på under mitt år i Kanada.

Dansa

Kanske ett av de bästa beslut jag tagit i mitt liv var att gå med i skolans dance team. Många av mina bästa vänner lärde jag känna där, har fått åka iväg till coola ställen för tävlingar och framförallt har jag fått lära mig att inte se ut som en stel potatis när jag dansar.

Typ också att bjuda mer på mig själv och inte vara så rädd för att göra fel.

Aktivitet

Åka till Tofino

Ett av mina nu favoritställen i världen. Var där 3 gånger under året tror jag varav en gång fick jag prova på att surfa. Helt magiskt ställe

High school-år

Field trip till Meares Island

Fick chansen att åka på en field trip typ 15 pers från skolan till Meares Island som är en sjukt vacker plats men också hem till en fd residential school. Om ni inte vet vad det är så tillhör det Kanadas hemska historia med hur de behandlade deras urbefolkning. Fick i alla fall lära mig sjukt mycket och kom väldigt nära ett par tjejer som nu är några av mina bästa vänner.

Explore the World - learn for life!

Gå på prom

Det var verkligen som på alla filmer med promposals, prom dates, corsages osv. Jag bjöd min bästa vän som date haha vilket var det bästa beslutet då vi hade såååå kul hela dagen! Temat var Masquerade under the stars och det var magiskt fint där inne med alla lights och dekorationer. Dansade så jag hade ont i vaderna i en vecka efter hahahah.

Prom

Uppleva graduation

Jag valde att inte ta studenten i Kanada då jag gärna ville kunna välja vilka ämnen som helst, inte behöva plugga så mycket och bara ha kul men fick gå på ceremonin och se alla mina bästa vänner gå upp och ta emot diplomet och slänga sina hattar. Sjukt härligt och grät i timmar efter hahahah.

Åka snowboard i Whistler

Om du är ett skid/snowboardåkningsfan så har du säkert hört om whistler och wow. Skidresort i världsklass som ligger några timmar utanför Vancouver. Var iväg dit 2 gånger och det är verkligen helt magiskt.

Få vänner för livet

Har träffat vänner jag vet att jag kommer ha kvar för livet och alla är utspridda runtom i världen vilket är så coolt. En av mina bästa vänner är från Italien och ska dit redan nu i sommar för att hälsa på henne.

Har verkligen såååå mycket jag skulle kunna lägga till på denna lista och det här är bara några av alla underbara saker jag fått prova på men det får räcka för denna gång.Linnea bloggar från Kanada läsåret 2017/18. Är du också intresserad av ett utbytesår i Kanada? Ansök idag!

Ansök till ett high school-år