Besök av en utbytesstudent

Strandhäng i Australien

Hej alla fina!
De senaste dagarna här har varit fantastiska. Min värdfamiljs utbytesstudent från förra året kom tillbaka på besök så vi har haft en fullspäckad vecka.

Hennes namn är Victoria, och hon är i samma ålder som mig och kommer från Norge vilket gjorde att vi automatiskt klickade… (Så fort jag träffar någon från Norge klickar jag med personen, bara för att man har så mycket gemensamt, haha.)

Utbytesstudenter kramas i Australien

Hon ville både campa och besöka Byron Bay, vilket jag var helt okej med – så vi åkte till Double Island och Byron Bay som är mina två absoluta favoritplatser på kusten!!

Jag besökte Byron Bay i början av utbytesåret (skrev om det i ett blogginlägg), och enda sedan dess har jag drömt om att åka tillbaka.

Vattenaktiviteter i Australien

Vibe:en i den staden är ojämförbar. Maten är så god, massor av matställena är veganska, alla är surfare, chillare, bryr sig om miljön och allmänt njuter av livet.

Till frukost åt vi den godaste smoothie bowl:en någonsin (på Combi cafe), vi spenderade timmar på en jättemysig strand där jag även fick några surfvågor, vi strosade runt i unika butiker, och satt i en liten gränd och lyssnade på live-musik av en så talangfull kille. Magiskt!!!

Fruktssallad

Campingen på Double Island var också prima. På måndagen när vi kom dit var det ca två bilar på hela stranden – där det på söndagen kändes som 200 bilar! Vattnet var klarblått och jag är så glad att vi kom ut just då, för så perfekt har jag aldrig sett det! Kram

Josefin bloggar från Queensland under sitt utbytesår i Australien. Vill du också plugga på high school i Australien? Med oss på Explorius kan du välja att lägga till ett områdesval vid din ansökan till Australien! 

Anmäl dig till ett high school-år