En utbytesorganisation som du kan lita på

Vi guidar dig till det bästa möjliga utbytesåret

Sedan starten år 2002 har vi på Explorius erbjudit utbytesprogram på high school-nivå till svenska ungdomar mellan 14–18 år. Vi är sanna high school-experter med ditt allra bästa i fokus. Vårt jobb är att guida dig till en upplevelse som du kommer minnas och ha fördel av genom hela ditt liv. Vår organisation är byggd på långsiktigt förtroende, samarbete och engagemang. Även om vi har stött på tuffa utmaningar under 2020 och 2021 har vi aldrig svikit våra studenter. Faktum är att vi är en av få utbytesorganisationer som har placerat 100 % av våra bekräftade studenter under både 2020 och 2021. Och om någon student, på grund av specifika utmaningar, inte kunde få sitt första val har de i stället blivit uppgraderade till ett alternativt program utan extra kostnad.

Våra omdömen från vår senaste undersökning (2021) visade att:

  • 95 % av våra studenter och föräldrar skulle rekommendera Explorius till sina vänner

  • 95 % av föräldrarna var nöjda med Explorius

  • 97.5 % av våra studenter och föräldrar var nöjda med våra förberedande möten

 Intresseanmälan


Varför
Explorius?

Vi har lärt oss mycket sedan vi började arbeta med high school-utbyte, och vi har alltid siktat på att hitta den bästa vägledningen för våra studenter och föräldrar. Vi tror att några av anledningarna till att vi har nöjda kunder är att:

  • Vi tillhör en stor och etablerad organisation, Educatius Group AB, med high school-program över hela världen. Vi arbetar tätt ihop med våra systerbolag och partners, och tillsammans är vi One Team Across the Globe. Detta ger oss unik kontroll och flexibilitet över våra program.

  • Vi ger våra studenter bästa möjliga förberedelse med start på våra Get Ready-möten. Dessutom är vårt populära Soft Landing Camp inkluderat i alla våra program. Det finns även möjlighet att prata med tidigare utbytesstudenter. För dig som är intresserad av en engelsktalande destination har du också möjlighet att förbereda dig genom att lägga till vårt förberedande Educatius English Prep Camp i din bokning.
  • Alla våra utbytesstudenter och föräldrar får en personlig kontaktperson hos Explorius. Utbytesstudenterna får också en lokal kontaktperson som bor nära students hem i värdlandet, samt telefonservice 24/7. Oavsett om du är student eller förälder kan du vara trygg i att vi har erfaren och omhändertagande personal, både i Sverige och i det nya värdlandet, som kommer hjälpa er under hela utbytesåret.

  • Under våra många år i branschen har vi byggt starka relationer med några av de främsta skolorna och mest välkomnande värdfamiljerna på våra olika destinationer.

  • Vi erbjuder ett brett utbud av destinationer, skolor, och program. Vi erbjuder program där du kan välja att spela din favoritsport, studera nära en strand och/eller lägga till andra önskemål kring ditt utbytesår.

Intresseanmälan

Träffa andra utbytesstudenter och bli en del av vårt ambassadörprogram

Våra lokala kontor ger dig den bästa förberedelsen för ditt utbytesår! Du är varmt välkommen att gå med i våra grupper på sociala medier, där du får lära känna andra utbytesstudenter och skapa nya vänskaper redan innan du ger dig ut på ditt utbytesäventyr – följ oss gärna på Instagram, Snapchat, TikTok, YouTube och FacebookVi kan också ge dig direktkontakt med föregående och nuvarande utbytesstudenter som nu är en del av Explorius ambassadörprogram. Instagram och Snapchat finns också möjlighet att ställa frågor och se andras frågor när våra nuvarande studenter har sina takeovers.

Tycker du att sociala medier är roligt? Då har du möjlighet att bli en av Explorius ambassadörer. Som ambassadör får du ta över och synas på vår Instagram-, Snapchat- och Facebook-kanal. Du kommer också ha möjlighet att skapa innehåll till TikTok och Youtube.

Vi håller gärna kontakten med dig även efter ditt utbytesår, och du kommer ha chansen att fortsätta arbeta med oss som en ambassadör som guidar framtida utbytesstudenter till nya äventyr.

Ta nästa steg

Ta nästa steg mot ett utbytesår genom att boka en gratis och icke-bindande konsultation med en av våra high school-experter! Vi kommer att svara på alla dina frågor och guida dig till det bästa utbytesprogrammet för just dig och dina individuella behov. Du kan välja att genomföra konsultationen via telefon, online via Teams/Zoom, eller på en fysisk plats. Signa upp i formuläret nedan så här vi av oss!