Vi på Explorius

Vi på Explorius har världens roligaste jobb – att ge ungdomar som du en chans att uppfylla sin dröm om ett år utomlands! Vi som arbetar här har själva bott utomlands i längre perioder och vet hur spännande och givande det är. Du blir mer självständig, lär dig ett nytt språk flytande, får nya upplevelser och vänner för livet. 

Att åka utomlands är ett stort beslut och det är viktig att ha en bra organisation i ryggen så att du känner dig trygg. På Explorius fokuserar vi på kvalitet, personlig service och trygghet. 

Vi är måna om dig och du får redan från början en egen kontaktperson som hjälper dig med alla förberedelser innan du åker iväg. Denna person följer och finns där för dig under hela ditt utbytesår. Vi vet alltid vem du är när du ringer för hos oss är du en helt unik person, och inte en siffra i mängden. 
 
Vi ser fram emot att lära känna dig och följa dig under ditt äventyr!


Vi som jobbar med utbytesstudenter från Sverige:


Annika Ståhl
Student Exchange Coordinator
annika.stahl@explorius.se, +46 (0)8 400 22 904 

 

Lisa Aronsson

Student Exchange Coordinator
lisa.aronsson@explorius.se, +46 (0)8 400 22 904 

 

 

  


Vi som jobbar med utbyteselever som kommer till Sverige:


Åsa Kardell

Inbound Director
asa.kardell@explorius.se, +46 (0)70 683 15 55  

 

 

 

På Explorius Inboundprogram (värdfamiljsprogram) tar vi emot utländska gymnasieelever som vill tillbringa sitt utbyte i Sverige. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med nya värdfamiljer som önskar få ett spännande tillskott i familjen under en termin eller ett läsår. För de familjer som väljer att ta emot en student ges rabatt på programavgiften.
Läs mer om att bli värdfamilj.


Ambassadörer
Utöver oss som jobbar på kontoret har Explorius representanter runt om i landet, Explorius egna ambassadörer. Våra ambassadörer håller i intervjuer och informerar om våra program. De flesta av våra ambassadörer är tidigare utbytesstudenter, föräldrar till tidigare studenter eller har själva varit värdfamilj här i Sverige.

Om Explorius