Vi på Explorius Sverige

personal explorius high school

Välkommen till Explorius! 

Vad roligt att du är intresserad av att åka på utbytesår!

Att åka utomlands är ett stort beslut och det är viktig att ha en bra organisation i ryggen så att du känner dig trygg. På Explorius fokuserar vi på kvalitet, personlig service och trygghet.

Vi på Explorius har världens roligaste jobb – att ge ungdomar som du en chans att uppfylla sin dröm om ett år utomlands! Vi som arbetar på svenska kontoret har själva bott utomlands i längre perioder och vet hur spännande och givande det är; du blir mer självständig, lär dig ett nytt språk flytande, får nya upplevelser och vänner för livet.

Vi är måna om dig och du får redan från början en egen kontaktperson som hjälper dig med alla förberedelser innan du åker iväg. Han eller hon följer och finns där för dig under hela ditt utbytesår. Vi vet vem du är när du ringer för hos oss på Explorius är du en person, inte ett anonymt nummer.

Snart är det dags för nästa års studenter att åka iväg på sitt livs äventyr! Vill du bli en av dem? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte med dig och dina föräldrar där vi berättar allt ni behöver veta om utbytesår. Mötet kostar ingenting och är inte bindande.

Vi ser fram emot att lära känna dig och följa dig under ditt äventyr.

Kontaktuppgifter till oss på kontoret i Stockholm:

Annika Ståhl
Student Exchange Coordinator
annika.stahl (at) explorius.se, +46 (0)8 400 22 904

Camilla Bertilsson
Student Exchange Coordinator
camilla.bertilsson (at) explorius.se, +46 (0)8 400 22 902

Linnea Fält
Online Marketing Coordinator/Student Exchange Coordinator

linnea.falt (at) explorius.se, +46 (0)8 400 22 906

Lisa Aronsson
Student Exchange Coordinator
lisa.aronsson (at) explorius.se, +46 (0)8 400 22 904

Madeleine Linde
Country Manager 
madeleine.linde (at) explorius.se, +46 (0)8 400 22 901

Värdfamiljsprogrammet

Åsa Kardell
Inbound Director

asa.kardell (at) explorius.se, +46 (0)70 683 15 55

Frida Svedrin
Inbound Coordinator
frida.svedrin (at) explorius.se, +46 (0)73 513 62 92

Petra Medin
Inbound Coordinator
petra.medin (at) explorius.se, +46 (0)72 459 05 90


På Explorius Inboundprogram (värdfamiljsprogram) tar vi emot utländska gymnasiestudenter som vill spendera en tid Sverige. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med nya värdfamiljer som önskar få ett spännande tillskott i familjen under en termin eller ett läsår. För de familjer som väljer att ta emot en student ges rabatt på programavgiften.
Läs mer om att bli värdfamilj >>

Ambassadörer
Utöver oss som jobbar på kontoret har Explorius 25 representanter runt om i landet, Explorius egna ambassadörer. Våra ambassadörer håller i intervjuer och informerar om våra program. De flesta av våra ambassadörer är tidigare utbytesstudenter, föräldrar till tidigare studenter eller har själva varit värdfamilj här i Sverige.