Studera på High School!Say hello till nåt nytt!
Har du bestämt dig för att komplettera din vanliga gymnasieskola med ett ovanligt och spännande år på High School utomlands? Då är vi en reskompis att lita på. Vår personal har lång erfarenhet av just High School-år.

Våra studenter vill ha nya upplevelser och utmaningar, de vill bo utomlands för att uppleva ett nytt språk och en ny kultur. Allt detta samtidigt som de känner stöd och får uppmärksamhet från sitt hemland. Det passar oss bra för det stämmer väl överens med vår idé om ett bra utbytesår. Vi har bestämt oss för att anta ett begränsat antal studenter till USA och övriga länder. Detta för att vi ska kunna ge alla våra studenter allra bästa service och förberedelse för upplevelsen som de står inför.  Vi bjuder bland annat in alla våra studenter till flera olika Get Ready-möten inför deras utbytesår och i de flesta länderna startas året även med ett Soft Landing Camp för att du som student ska få bästa möjliga start på ditt utbytesår. I USA hålls vårt Soft Landing Camp i New York och är hela fem dagar långt. 

Vi har två programalternativ för dig som är 14-18 år gammal, vårt traditionella utbytesprogram Classic eller Select High School.  Select High School-programmet är ett lite dyrare alternativ då du i detta program har fler valmöjligheter än i vårt traditionella utbytesprogram - vi skräddarsyr ditt utbytesår efter dina önskemål och här kan du till och med välja vilken skola du vill gå i!  

Är du fortfarande osäker? Kika in våra studentreportrars bloggar och vloggar här>>