Jobba hos Explorius

Vi som jobbar på Explorius tycker att vi har världens roligaste jobb - att ge studenter en chans att uppfylla sin dröm om ett år utomlands! Har du själv erfarenhet av att vara utbytesstudent och tycker att det låter spännande att arbeta med att ge andra samma upplevelse? Nedan presenterar vi aktuella lediga tjänster.
 Bli en del av vårt internationella nätverk - bli kontaktperson!
Vill du jobba med utbytesstudenter som kommer till Sverige? Explorius välkomnar ett gäng utbytesstudenter till Sverige varje år! Kontakta oss för mer information! 


Arbeta som ambassadör
Vill du jobba extra, tjäna en slant och dessutom ha kul under tiden? Sök då jobb som ambassadör/lokal representant för oss på Explorius!

Arbetsuppgifter
Arbetet består främst av att genomföra personliga möten & intervjuer med blivande utbytesstudenter (och deras föräldrar) som anmält sitt intresse för Explorius. Under mötet informerar du både studenter och föräldrar om programmet, Explorius och livet som utbytesstudent. Som ambassadör kan du även aktivt jobba med gymnasieungdomar i ditt närområde genom att besöka skolor, lärare och studievägledare och hålla dessa uppdaterade med material och information om våra olika program.

Arbetet innebär stor självständighet och eget ansvar. Det är du som blir Explorius ansikte utåt. Eftersom du mest jobbar på egen hand är dina arbetstider flexibla.

Egenskaper
Du trivs mycket bra med att arbeta med människor. Du är en målmedveten, driven och utåtriktad person som är van att underhålla många kontaktytor samtidigt. Vi förutsätter också att du är serviceinriktad och värdesätter kvalité lika mycket som vi gör.

Kvalifikationer/Krav

Du har helst själv varit utbytesstudent på gymnasienivå eller är förälder till en utbytesstudent. Flytande engelska är ett krav medan övriga språk är meriterande. Vi ser att du har ett stort intresse för ungdomar och ett plus är om du har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar. Du har tagit studenten.

Orter där vi söker ambassadörer just nu:
Dalarna
Eskilstuna
Halmstad/Varberg
Jönköping
Kristianstad
Sundsvall
Umeå
Västerås
Växjö
Örebro

Arbetstid/Varaktighet
Extrajobb/deltid

Lön
Timlön + Provision

Ansökan
CV + personligt brev

Vi tar emot din ansökan på info "at" explorius.se