Bli utbytesstudent - plugga på high school utomlands

Påbörja ditt livs äventyr och åk på ett high school-år utomlands! Som utbytesstudent får du en unik möjlighet att lära dig ett nytt språk, träffa nya människor, få inblick i en ny kultur och inte minst – att växa som person. Våra utbytesstudenter kommer hem från sina utbytesår eller utbytesterminer som mer självständiga, självsäkra och öppensinnade personer. Med en nytänd gnista har de blivit ostoppbara världsmedborgare med mer kunskap om världen än vad många vuxna har.

EXPERTER MED FOKUS

Vi fokuserar på två saker: high school-utbyten och dig. Vi har stor kännedom om skolsystemen i våra värdländer och tar oss tid att hjälpa dig hitta rätt alternativ.

One Team Across the Globe

Både hemma och i ditt värdland vägleder vårt globala team dig – före, under och efter ditt utbytesår. Tillsammans är vi One Team Across the Globe.

Garanterade placeringar

Vi kan alltid erbjuda bra alternativ om ditt ursprungliga utbytesprogram inte är tillgängligt på grund av en oväntad händelse (t.ex. en pandemi).

Personlig erfarenhet av utbyte

Många av våra medarbetare har själva varit utbytesstudenter eller är föräldrar till barn som har pluggat utomlands. Vi vet vad som väntar dig och följer dig på vägen.

KOLLA IN VÅRA PROGRAM

Classic 

Ett traditionellt utbytesår! Här får du uppleva vardagslivet hos en värdfamilj, gå på en skola i närheten av ditt nya hem och uppleva landets kultur.

Läs mer

SELECT 

Välj exakt vilken skola du vill gå på och vilka aktiviteter du vill vara med på. Perfekt för dig som har ett akademiskt mål och eller bara vill ha högre akademisk standard.

Läs mer

BOARDING

Hög akademisk standard kombinerat med det praktiska att på campus med aktiviteter, boende och måltider på gångavstånd. En helt exceptionell upplevelse!

Läs mer

DUBBEL EXAMEN

Fördubbla fördelarna med ditt utbytesår med en dubbel examen – en från en prestigefylld amerikansk high school och en från din gymnasieskola härhemma.

Läs mer

Drömmen om Australien

Gör dina drömmar till verklighet med ett utbytesår i soliga Australien

Våra Classic High School-program

Det traditionella utbytesprogrammet

FANTASTISKA HIGH SCHOOLS, MYCKET FÖR PENGARNA

Skräddarsy ditt high school-utbyte

Event och webinar

Åk på ett utbytesår till Australien med Explorius

Välkommen till vårt gratis webinar om att gå på high school i soliga Australien med Explorius! Våra high school-experter och ambassadörer kommer att berätta om de olika programmen och studieort...

12:00 12 december, 2022

Välkommen till vårt gratis webinar om att gå på high school i soliga Australien med Explorius! Våra high school-experter och ambassadörer kommer att berätta om de olika programmen och studieort...

Åk på ett utbytesår till Spanien med Explorius

Välkommen till vårt webinar om high school i soliga och varma Spanien! Vår lokala kollegor i Spanien kommer att berätta allt som du önskar veta om hur det är att vara high school student där. U...

12:00 14 december, 2022

Välkommen till vårt webinar om high school i soliga och varma Spanien! Vår lokala kollegor i Spanien kommer att berätta allt som du önskar veta om hur det är att vara high school student där. U...

RES MED EXPERTERNA

Vi är experter på high school-utbyten, eftersom det är det enda vi jobbar med. Med våra omfattande kunskaper om skolsystem i olika länder och vårt stora nätverk av skolor och värdfamiljer har vi sedan 2002 skickat i väg tusentals elever på livsavgörande utbytesår. Läs mer om Explorius och hur vi arbetar för att ge ungdomar som du det bästa året utomlands.

Om oss

EXPLORIUS Avresegaranti PÅ STUDENTUTBYTE

2020 och 2021 var prövande år för företag som arbetar med utlandsstudier. Trots dessa svårigheter har vi på Explorius fortsatt hålla vårt löfte till våra utbytesstudenter. Vår avresegaranti betyder att 100 % av våra utbytesstudenter som accepterade sina höstprogram 2021 blev placerade på ett program. Läs mer om vår garanti i år här!

Läs mer

Varför Explorius?

High school är vår stora passion. Vi på Explorius jobbar enbart med high school-program och lägger hela vår energi och expertis inom detta område. Det ger oss möjligheten att förse våra studenter och deras föräldrar med den bästa kvaliteten möjliga vad gäller service, kunskap, erfarenhet samt programutbud.

Och vårt genuina engagemang avspeglas i våra tidigare studenters utvärderingar – hela 95 % av våra utbytesstudenter och föräldrar (2021) rekommenderar oss och ingenting gör oss gladare.

Boka studierådgivning