Exciting News!

Axel

Tjo!

Precis som alla andra utbytesstudenter kommer jag en dag vara tvungen att åka hem från detta galna land. Däremot kommer jag till skillnad från andra utbytesstudenter komma tillbaka till USA i höst, men denna gång som vanlig elev vid min skola Idyllwild Arts Academy!

Det var för några dagar sedan
jag fick lyckobeskedet att IAA har valt att rekrytera mig som en vanlig elev. Det innebär att jag kommer ta studenten här i USA, och förhoppningsvis kommer jag även kunna studera vidare i USA på college!!! Whaa!

Axel

Jag är så otroligt tacksam för alla möjligheter Explorius och IAA ger mig! Nedan följer lite bilder från Winter Formal samt sena bilder från Winter break då min familj kom och hälsade på mig i Hollywood :)

Axel
//Axel

Axel är en av Explorius studentreportrar 2017/18! Kika även in våra andra bloggare och vloggare
Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.