High School-år i USA!Möjligheternas land!
Att USA är möjligheternas land råder det ingen tvekan om. Som utbytesstudent i USA kommer du att få nya kompisar, lära dig en perfekt amerikanska, gå på en amerikansk High School och få uppleva USA:s unika kultur.

Utvecklas som person
Under ett år som utbytesstudent med Explorius i det stora landet i väst kommer dina fördomar både att ändras och bekräftas. Du kommer få uppleva ett High School-år som medför otroligt mycket kul och roliga minnen. Att få träffa nya kompisar, prova nya aktiviteter och att bli en familjemedlem i en ny familj tillhör några av alla de möjligheter som ges under ett år i USA.

High School
På High School kan du själv välja vilka ämnen du ska läsa och efter skolan finns det många aktiviteter att ta del av. Träna med något av skollagen, arbeta med skolans årsbok eller varför inte vara med i skolans musikaluppsättning? Passa på att prova på något nytt och lär känna nya vänner! Om det är något i amerikanska filmer och tv-serier som stämmer med verkligheten, är det att eleverna älskar sin skola. Detta fenomen kallas "School Spirit".

USA är ett stort land med oändliga möjligheter och det är svårt att säga exakt vad ditt High School-år i USA kommer att innehålla. Vi hjälper dig med allt runtom men hur ditt år blir är helt upp till dig!

Goda anledningar till att åka på ett High School-år till USA med Explorius:

• 5 dagar Soft Landing Camp i New York ingår!>>
• Vi förbereder dig på bästa sätt under våra Get Ready-möten!>>
• Flyg tur och retur ingår, välj själv avreseort.
• Frivilliga värdfamiljer som välkomnar dig som en i familjen.
• Upplev livet på en amerikansk High School, välj bland spännande ämnen & aktiviteter!
• Du får en egen kontaktperson både på Explorius i Sverige och en lokal kontaktperson som bor i närheten av dig och din värdfamilj.
• Vi glömmer inte bort dig efter du kommit hem! Varje sommar bjuder vi in dig till reunion för de utbytesstudenter som kommit hem.

Ändå inte helt övertygad? Kolla in våra nuvarande studenters bloggar & vloggar och bli inspirerad!

Anmäl dig online
Att ansöka till ett High School-år i USA är enkelt. Fyll i en intresseanmälan online, så kontaktar vi dig och berättar mer. Intresseanmälan är helt gratis och inte bindande, men kan vara första steget mot vad som blir ditt livs äventyr!

Skriv ut
Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.