Spanien - Classic High SchoolSpanien är så mycket mer än fotboll och tapas, även om du med all säkerhet kommer att uppleva mycket av båda under ditt utbytesår. Åk till Spanien och lär dig språket som talas på flest ställen i världen!

Classic High School

är det programmet som vi erbjuder vid studier i SPanien. Classic High School är vårt kulturella utbytesprogram där man blir placerad efter matchning med värdfamilj och kan därför ske över hela landet. Programmet är till för dig som önskar att åka på utbytesår utan specifika krav eller preferenser geografiskt. Som utbytesstudent i Spanien har du däremot möjlighet att välja vilken stad du vill bo i. Majoriteten av våra studenter åker på Classic High School. Läs mer om vårt Classic-program i Spanien här>>


Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.