Utbytesstudent i SpanienSpanien är så mycket mer än fotboll och tapas, även om du med all säkerhet kommer att uppleva mycket av båda under ditt utbytesår. Åk till Spanien och lär dig språket som talas på flest ställen i världen!

Välj område i Spanien
Som utbytesstudent i Spanien har möjlighet att välja vilken stad du vill bo i. Välj mellan Madrid, Alicante, Valencia, Granada, Sevilla och Cadiz.

Lär känna den spanska kulturen på djupet
Spanien är kanske mest känt för sina storstäder och turistorter, men som utbytesstudent kommer du uppleva mycket mer än så! Landets fascinerande historia och livliga moderna kulturliv är tilltalande och även en bra anledning för många att välja just Spanien som sin destination under ett utbytesår. När du bor med en spansk familj kommer du snart märka att livet inte endast består av sol och god mat, utan även av människor som bryr sig.

Bli flytande på spanska
High School i Spanien är indelad i tre terminer och börjar i mitten av september. Inriktning på dina studier väljs av din skola beroende på dina språkkunskaper och vad du är intresserad av. Spanjorer är lätta att umgås med, de älskar sällskap och långa middagar.

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.