Utbytesstudent på IrlandAtt vara utbytesstudent på Irland innebär att du kommer få uppleva en vacker landsbygd med obebodda kuststräckor, genuina fiskebyar, gröna dalar med små vattendrag och mystiska slottsruiner kombinerat med storstadspulsen i huvudstaden Dublin. Oavsett var på Irland du kommer att bo, kommer du att besöka Dublin och ta del av stadens rikliga utbud av aktiviteter!

”Den gröna ön” som Irland ofta kallas har länge varit en populär destination för studenter från hela världen. En underskön landsbygd med obebodda kuststräckor, genuina fiskebyar, gröna dalar med små vattendrag och mytiska slottsruiner matchas av storstadspulsen i huvudstaden Dublin. Lägg till den välkända vänligheten hos irländarna och detta blir det perfekta landet för svenska utbytesstudenter.

Dublin är en av Europas mest spännande huvudstäder med ett rikt utbud av mode, musik och annan kultur och kallas ibland ”ungdomarnas huvudstad”. Med Explorius kommer du under ett High School år oavsett var du bor att besöka Dublin och ta del av stadens rikliga utbud av aktiviteter under Soft Landing Camp.

Du kommer att utveckla din engelska avsevärt under året som utbytesstudent, och är du extra flitig kanske du kan plocka upp lite iriska, eller Gaeltachtai som det heter, som fortfarande talas mer eller mindre aktivt i vissa områden.

Vem kan åka med oss?
Du som är född mellan 99.03.01 och 03.08.01, inte tagit gymnasieexamen och studerar heltid terminen innan du reser, har godkänt i alla ämnen och goda kunskaper i engelska, kan söka till Explorius High School-år på Irland.

Avresa till Irland
Du åker till Irland i början på september. Hemkomst i juni.


Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.