Utbytesår i StorbritannienVill du prata perfekt engelska är det till Storbritannien du ska resa till som utbytesstudent!
Under ditt utbytesår i Storbritannien kommer du snart känna dig som hemma i ett av Europas coolaste länder. Landet har starka traditioner och är samtidigt först med det senaste inom såväl musik som mode. Att bilarna kör på vänster sida, elektriciteten har 240 volt och ord som Bobby, Lad och Telly kommer snart bli din vardag.

England eller Skottland

Många svenska ungdomar har redan varit i England på semester med familjen eller kanske varit på en språkresa. Men att bo i landet som utbytesstudent under ett år är en helt ny upplevelse. Du kommer att tala en perfekt engelska efter ditt år som utbytesstudent. Kanske kommer du till Skottland och får en mycket charmig dialekt eller så lägger du dig till den korrekta "Oxford-English" dialekten! Alla våra studenter placeras i värdfamiljer i England eller Skottland.

Brittisk kultur

Oavsett var du hamnar under ditt utbytesår eller med vilken dialekt du talar så kan vi garantera massor med nya spännande vänner och upplevelser. Storbritannien är ett av Europas mest traditionsrika länder, men är också landet där alla nya ungdomstrender föds. Oavsett om det gäller musik, litteratur, teater eller sport så har Storbritannien oerhört mycket att erbjuda. Landet präglas av ungdomar och känns modernt samtidigt som man slår vakt om hundraåriga traditioner. Häng med, träng ner på djupet och upptäck Storbritanniens hjärta!Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.