Frankrike - Classic High SchoolOm du älskar mat, familjeliv, vänner och gillar att njuta av livet - då är det hit du ska åka. Fransmännen vet verkligen hur man ska få ut det bästa av det mesta!

Classic High School
är det programmet som vi erbjuder vid studier i Frankrike. Classic High School är vårt kulturella utbytesprogram där man blir placerad efter matchning med värdfamilj och kan därför ske över hela landet. Programmet är till för dig som önskar att åka på utbytesår utan specifika krav eller preferenser geografiskt. Som utbytesstudent i Frankrike har du däremot möjlighet att lägga till ett områdesval. Majoriteten av våra studenter åker på Classic High School. Läs mer om vårt Classic-program i Frankrike här>>

NYHET: Studera på den franska ön La Réunion!Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.