Komboprogram - 2 länder, ett utbytesår!

2 länder utbytesår

Kombinera dina två favoritländer!
Svårt att välja land? Med Explorius kan du kombinera länder så att det passar dig! Välj mellan vårt USA + Australien-program eller dela upp ditt utbytesår på två olika destinationer i Europa. Två länder, två kulturer = ett utbytesår!

Två kontinenter eller två språk?
Vill du uppeleva både USAs kända high school spirit och Australiens häftiga natur och relaxade livsstil, så är programmet USA + Australien för dig! Du börjar året i USA, och när vintern kommit åker du vidare för att spendera vårterminen i soliga och äventyrliga "down under". 

Vill du lära dig två olika språk flytande under ett och samma utbytesår, kan du göra detta på komboprogrammet i Eurpoa. Varför inte skaffa dig en perfekt brittisk accent i Storbritannien, och sedan lära dig spanska under en vårterminen? 

Vänner i två länder
Förutom intryck, minnen och språk från de olika kulturerna har du också fått vänner, familj och ett nätverk i två olika länder - vi lovar dig att detta är en upplevelse som du kommer att minnas för livet.

Komboprogrammet har oändliga möjligheter, och du väljer själv hur just ditt utbytesår ska se ut! Två destinationer, och kanske dubbelt så roligt!

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.