Select High School Kanada


Inte bara en drömdestination för hockeyspelare

Kanadensare är väldigt förtjusta i skridskoåkning och under vintern är det många som spelar hockey på sjöarna. Till och med de minsta samhällena har en hockeyrink och eget hockeylag. Kanada har ju uppfostrat stjärnor som Gretzky, Nash och Kariya. Många unga killar drömmer om att en dag spela för ett av NHL-lagen. Det är även populärt bland tjejer att spela ishockey.

Möjlighet till äventyr
Det skadar inte att gilla ishockey om man ska till Kanada men landet har mycket mer att erbjuda. Kanada är ett spännande land som erbjuder oändliga möjligheter till äventyr. Paddla kanot, campa, fiska eller prova forsränning. I Kanada kommer du inte att ha långtråkigt som utbytesstudent! Du kan besöka kusten eller vandra eller åka slalom i klippiga bergen!

Välj skola efter intresse
Skolor i Kanada har lång erfarenhet av att ta emot och ta hand om utländska studenter. Studenterna känner sig mycket välkomna och finner sig snabbt hemma. Genom att ha ett direktsamarbete med skoldistrikten har vi möjlighet att erbjuda dig en skola som matchar dina intressen och de ämnen du önskar läsa. Skolorna har alla en hög nivå på sin utbildning och har ett stort urval av aktiviteter! Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.