Utbytesstudent i Australien


Footage from former exchange student
Music: Spring In My Step by Silent Partner

Drömmer du om sol och värme året om, surfing, häftig natur och äventyr - ta chansen att bli utbytesstudent i Australien och lär känna ett fantastiskt land!

Australien är en populär destination för studenter från hela världen - vilket är fullt förståeligt! Här finns något för alla, och australiensarna själva är både trevliga, gästvänliga och allmänt sköna. Här är "laid back" en sedan länge gällande levnadsregel och som utbytesstudent kommer du snart lära dig den där coola australienska dialekten. Äventyrens land Är du som utbytesstudent öppen för äventyr och dessutom sportintresserad kommer du garanterat att ha fullt upp under ditt High School år. Segling, surfing, rugby och cricket är bara några av alla sporter du kan prova på under ditt utbytesår.

** Året börjar i Sydney!
Som utbytesstudent med Explorius börjar ditt år i Australien med vårt Soft Landing Camp i Sydney. Tillsammans med andra utbytesstudenter får en mjukstart i landet och får upptäcka häftiga Sidney! Sightseeing och shopping varvas med förberedande möten så att du ska känna dig redo för att sen möta din värdfamilj för första gången. Soft Landing Camp ingår i programpriset.

Livet "down under"
Som utbytesstudent i Australien kommer du uppleva vardagsliv som skiljer sig från det du är van vid. Bli inte förvånad om din värdfamilj firar jul på stranden med en stor BBQ! I skolan i Australien kommer du att använda skoluniform och du kommer få chans att välja flera ämnen själv. Passa på att testa på något nytt!


Vi har ett begränsat antal platser till Australien varje år
- gör din intresseanmälan redan idag för att säkra din plats!

Vem kan åka med oss?

Om du studerar heltid terminen innan du reser, har godkänt i alla ämnen, goda kunskaper i engelska, och har inte tagit studenten än kan du söka till Explorius High School-år i Australien. Du kan åka till Australien med vårt Classic program i augusti 2017 om du är född mellan 99.10.30 och 02.07.01. På Select-programmet är åldersgränsen mer flexibel, vänligen kontakta oss för mer information. 


** Select inkluderar inte Soft Landing Camp i Sydney, tilläggsval möjlig. 

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.