Bli värdfamilj!Bli värdfamilj
- få en vän för livet samtidigt som du skapar ett internationellt familjenätverk!

Sverige har blivit ett populärt värdland för unga utbytesstudenter. Varje år välkomnar Explorius några studenter från olika delar av världen som får sin dröm om en utbytestid i Sverige att gå i uppfyllelse! Explorius studenter är väldigt intresserade av vårt land och några har även studerat svenska språket innan ankomsten. I ögonen av en ung tonåring från ett annat land upplevs vårt vardagsliv som väldigt exotiskt.

De flesta av våra studenter kommer till skolstarten i augusti, men vi har även studenter som kommer vid andra tidpunkter under året. Nästan alla familjer kan bli värdfamiljer, så kontakta oss redan idag för mer information!

Lär känna de studenter som kommer till Sverige hösten 2018 för att tillbringa sitt livs mest lärorika år! Du hittar dom här>>

Ring/skicka SMS till 070-683 15 55 eller klicka på knappen nedan för att anmäla ditt intresse!

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.