Ditt utbytesår bidrar till en bättre världUtbildning
Visste du att ett utav de mest effektiva sätten att bekämpa fattigdom och ge människor möjlighet att resa sig ur fattigdom är att tillhandahålla utbildning? I Tanzania och Gambia, Afrika, jobbar Explorius med välgörenhet på det vi kan bäst, nämligen utbildning. Tillsammans med partnerorganisationer sponsrar vi skolelever i Tanzania och Gambia och vi gör det genom vår icke-vinstdrivande verksamhet AiDucatius (grundad 2009).

Därmed, för varje utbytesstudent som väljer att göra sitt utbytesår med Explorius garanteras en afrikansk elev utbildning, skolböcker och skoluniformer för ett helt skolår.


Klimatkompensering
För att klimatkompensera för de flygresor som sker under utbytesåret stödjer Explorius ett trädplanteringsprojekt i nordvästra Tanzania. Läs mer om projektet här.
Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.