Jobba hos Explorius

Vi som jobbar på Explorius tycker att vi har världens roligaste jobb - att ge studenter en chans att uppfylla sin dröm om ett år utomlands! Har du själv erfarenhet av att vara utbytesstudent och tycker att det låter spännande att arbeta med att ge andra samma upplevelse? Nedan presenterar vi aktuella lediga tjänster.


Student Exchange Sales Coordinator

Arbetsuppgifter
Gillar du försäljning och service? Som Student Exchange Sales Coordinator på Explorius Education arbetar du med nykundsbearbetning samt är en viktig del för att våra studenter ska få ett riktigt bra utbytesår. Du är delaktig från början till slut; från studentens första intresseanmälan, genom ansökningsprocessen fram till avresa och stöd under året. I tjänsten ingår daglig kontakt med våra studenter, deras föräldrar samt våra internationella samarbetspartners. Du representerar också Explorius på mässor, i skolor och andra evenemang. Tjänsten varierar efter säsong och behov men huvudsakliga uppgifter är försäljning och kundkommunikation inom Explorius High School-verksamhet. En del resor ingår i tjänsten.

Egenskaper/kvalifikationer
Vi vill att du som söker brinner för försäljning och service. Du gillar att ha kundkontakt och har ett genuint intresse för människor. Då tjänsten innebär både försäljning och administrativt arbete, vill vi att du har ett säljdriv samt är noggrann och organiserad. Hos oss är det ofta ett högt arbetstempo så att du har en positiv inställning även i stressade situationer är viktigt. Flytande svenska och mycket goda kunskaper i engelska är ett krav samt att du behärskar MS Office. Tjänsten kräver att du har erfarenhet av att ha varit utbytesstudent alternativt har studerat eller bott utomlands under en längre period. För att trivas hos oss tror vi att du är en utåtriktad, prestigelös, flexibel person som har en förmåga att kunna arbeta självständigt. Att du är intresserad av och har förståelse för andra kulturer ser vi som en självklarhet! Du får gärna tidigare ha arbetat inom resebranschen eller liknande. Vi har en stark teamkänsla och värdesätter att vår nya kollega har en personlighet som stämmer överens med den interna företagskulturen.

Tillträde: Tillträde sker omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. 

Typ av anställning: Tjänsten är på heltid och tillsvidare och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Arbetsplats: På Explorius kontor i antingen centrala Stockholm eller centrala Göteborg

Lön: Fast lön, enligt överenskommelse

Skicka din ansökan (CV + personligt brev) snarast till Explorius Country Manager, Madeleine Linde, madeleine.linde(at)explorius.seBli en del av vårt internationella nätverk - bli kontaktperson!
Vill du jobba med utbytesstudenter som kommer till Sverige? Explorius välkomnar ett gäng utbytesstudenter till Sverige varje år! Kontakta oss för mer information! 


Arbeta som ambassadör
Vill du jobba extra, tjäna en slant och dessutom ha kul under tiden? Sök då jobb som ambassadör/lokal representant för oss på Explorius!

Arbetsuppgifter
Arbetet består främst av att genomföra personliga möten & intervjuer med blivande utbytesstudenter (och deras föräldrar) som anmält sitt intresse för Explorius. Under mötet informerar du både studenter och föräldrar om programmet, Explorius och livet som utbytesstudent. Som ambassadör kan du även aktivt jobba med gymnasieungdomar i ditt närområde genom att besöka skolor, lärare och studievägledare och hålla dessa uppdaterade med material och information om våra olika program.

Arbetet innebär stor självständighet och eget ansvar. Det är du som blir Explorius ansikte utåt. Eftersom du mest jobbar på egen hand är dina arbetstider flexibla.

Egenskaper
Du trivs mycket bra med att arbeta med människor. Du är en målmedveten, driven och utåtriktad person som är van att underhålla många kontaktytor samtidigt. Vi förutsätter också att du är serviceinriktad och värdesätter kvalité lika mycket som vi gör.

Kvalifikationer/Krav

Du har helst själv varit utbytesstudent på gymnasienivå eller är förälder till en utbytesstudent. Flytande engelska är ett krav medan övriga språk är meriterande. Vi ser att du har ett stort intresse för ungdomar och ett plus är om du har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar. Du har tagit studenten.

Orter där vi söker ambassadörer just nu:
Dalarna
Eskilstuna
Halmstad/Varberg
Jönköping
Kristianstad
Sundsvall
Umeå
Västerås
Växjö
Örebro

Arbetstid/Varaktighet
Extrajobb/deltid

Lön
Timlön + Provision

Ansökan
CV + personligt brev

Vi tar emot din ansökan på info "at" explorius.se